Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Senior Beheerder sportparken bij gemeente Utrecht

VACATURE
BODEM & BODEMBIOLOGIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, vrijdag 2 februari 2024
141 sec


Draag bij aan het onderhoud van onze sportparken en een veilige omgeving om te sporten!

Sollicitatiebutton


Utrecht heeft jou nodig! Voor onze groeiende stad staan we voor belangrijke uitdagingen op het gebied van sport. Onze inwoners vinden het fijn om op onze sportparken met elkaar te sporten en samen te komen. In deze rol krijg je de vrijheid om te zorgen voor veilige, goed onderhouden en schone sportparken.

Dit is je werk

Als senior Beheerder sportparken stuur je binnen je gebied collega beheerders en externen (o.a. aannemers) aan die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de sportparken binnen de gemeente. Je werkt mee, geeft aanwijzingen over het uit te voeren werk en je controleert de kwaliteit en kwantiteit van het uitgevoerde werk.


Samen met je collega's zorg je ervoor dat gebruikers veilig kunnen sporten. Dit doen jullie door de natuur- en kunstgrasvelden op de juiste manier te onderhouden. Elke type veld vraagt om een andere behandeling, maar dat is voor jou geen probleem. Onze sportparken bestaan uit velden voor allerlei soorten sport.

Verder houd je toezicht op het werk bij meerdere sportparken in je gebied. Daarbij zorg je voor de juiste veiligheidsmaatregelen en controleer je of maatregelen goed worden nageleefd.

Daarnaast houd je toezicht op het gebruik van de sportparken door verenigingen. Bij onjuist gebruik heb je hierover contact met ze. De werktijden zijn van 7.30 tot 16.00 uur.

Dit is je werkplek

De gemeente Utrecht biedt ruimte aan iedereen. We zien talent als basis en diversiteit als kracht om samen betere resultaten te behalen. We zijn benieuwd naar wie jij bent. Voor jou is er plek bij het team Buitenaccommodaties van de afdeling Vastgoedexploitatie.


Het team bestaat uit ongeveer 30 collega's. In een groep van 10 personen (Coördinator, Meewerkend voorman en uitvoerende collega's) werk je in een van onze gebieden. Een gebied bestaat uit ongeveer 40 tot 45 velden, verdeeld over een aantal sportparken.

In deze functie werk je direct samen met alle beheerders en coördinatoren in je gebied.

Dit is jouw inbreng

Bij de gemeente Utrecht vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je mee:


MBO 4 werk- en denkniveau;
Relevante werkervaring met onderhoudswerkzaamheden aan sportvelden en machinale sportveldbewerking;
Diploma basisveiligheid VCA (of bereid deze te halen);
Rijbewijs B is vereist en rijbewijs BE is mooi meegenomen;
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
Je weet gebruikers op een vriendelijke manier te woord te staan en te helpen.


Dit bieden we je

Bij ons ga je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, met uitdagende verantwoordelijkheden en in een omgeving met gedreven collega's. Jij gaat niet alleen werken voor de gemeente, maar je zet je in voor de ruim 370.000 inwoners van onze mooie stad. Jouw bijdrage doet er dus toe! Tegelijk hoort daar een passend salaris bij.


Onderstaand vind je ons aanbod:

Een 32-urige of 36-urige werkweek met een bruto maandsalaris tussen de € 2.666 en € 3.784 (op basis van 36 uur, schaal 7). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring. Inpassing in de tijdelijke aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden.
Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17,05% van je salaris.
Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met als uitgangspunt een snelle omzetting naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Inconveniëntentoeslag voor het uitvoeren van lichamelijk werk;
We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, diverse cursussen en opleidingen.
Daarnaast heeft het werken bij de gemeente Utrecht vele andere voordelen zoals (online) sporten met collega's, deelnemen aan verschillende netwerken en activiteiten.
Kijk hier voor een overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en verlofregelingen.


Dit is handig om te weten

Enthousiast geworden om als senior Beheerder sportparken aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk op 10 maart 2024. Na de sluitingsdatum laten we je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.


Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature of ben je nieuwsgierig naar hoe deze baan er in de praktijk uitziet? Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frithjof Rot, Bedrijfsleider Buitensport, via telefoonnummer 06 - 53 37 77 18. Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met Martin Kuil, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06 - 28 82 65 67.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER