Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

BVOR-Demodagen ‘Groen als grondstof’ op 14 en 15 juni 2017

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 19 mei 2017
58 sec


De BVOR organiseert op 14 en 15 juni 2017 de BVOR-Demodagen 'Groen als grondstof' bij ARN B.V. in Weurt bij Nijmegen. Het is de elfde keer dat dit tweejaarlijkse evenement wordt gehouden. De demodagen zijn gratis toegankelijk. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Dit jaar zijn dat 39 machines.

Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon uitleg krijgen. In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook vele andere exposanten aanwezig die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, automatisering en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Exposanten
De volgende exposanten zijn aanwezig: Hans de Baat Olieprodukten BV, Comgoed, GM Recycling, Herwijnen Machinery BV, Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA), Menart, M-Tech Nederland BV, Nihot Recycling technology BV, No-Odour, Ophof Recycling BV, Pieter Bas Automatisering, C. van der Pols & Zn. BV, Pon Equipment BV, Precia-Molen Breda, Quality Services, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Van Bemmel Machine-import, Van der Spek Vianen B.V., VKS Nederland BV, Wellinkcaesar Timber Technology BV.

De locatie
Afvalenergiecentrale ARN B.V. is BVOR-lid. Het is een afvalverwerkingsbedrijf dat zich bezighoudt met een scala aan activiteiten op het gebied van afvalverwerking en het produceren van duurzame energie. Zo levert het bedrijf met haar installaties warmte aan het warmtenet in Nijmegen en produceert zij uit ingezameld gft-afval biogas dat vervolgens wordt opgewerkt tot aardgaskwaliteit.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER