Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Gemeente Soest schrijft tender uit voor verduurzaming verlichting op zes sportparken

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, donderdag 27 juli 2023
61 sec


De gemeente Soest heeft een ambitieus plan om zes sportparken te verduurzamen door de bestaande verlichting te vervangen door LED-verlichting. De gemeente zoekt een partij die de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt voor het voorbereiden, realiseren, onderhouden en nazorg bieden aan de nieuwe verlichting. Deze aanbesteding staat sinds deze week op Tenderned.


De gekozen partij zal worden belast met het opstellen van verlichtingsplannen voor alle zes sportparken, waarbij rekening wordt gehouden met de aanbevelingen van de betreffende sportbonden, NOC*NSF en de NSVV. Het lichtplan moet niet alleen zorgen voor een optimale lichtopbrengst per veld, maar ook minimale lichthinder voor de omgeving en het benutten van alle mogelijke duurzaamheidskansen.

De gemeente zal de kosten voor de vervanging, nazorg en onderhoud van de duurzame verlichting voor haar rekening nemen, terwijl de sportverenigingen verantwoordelijk zullen zijn voor de energierekening.

Tender

De tender omvat onder andere het ombouwen van de bestaande conventionele verlichtingsinstallaties naar LED, inclusief eventuele aanpassingen aan kabels en de stuur- en regelapparatuur. Indien nodig zullen ook masten worden vervangen. De gekozen partij zal tevens verantwoordelijk zijn voor het verlenen van nazorg, het oplossen van storingen en het afhandelen van garantiezaken na de ingebruikname van de nieuwe verlichting.


Het tijdsbestek voor deze operatie is vastgesteld: het eerste sportpark moet al in 2023 voorzien zijn van duurzame LED-verlichting

Het tijdsbestek voor deze operatie is vastgesteld: het eerste sportpark moet al in 2023 voorzien zijn van duurzame LED-verlichting, terwijl alle zes sportparken uiterlijk 1 april 2024 in gebruik moeten kunnen worden genomen.

De opdracht is opgesplitst in twee delen, namelijk het ontwerp en de realisatie van de LED-verlichting, en het onderhoud voor een periode van tien jaar. Geïnteresseerde partijen kunnen zich enkel inschrijven voor de gehele opdracht, waarbij de gemeente de economisch meest voordelige inschrijving zal selecteren op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (EMVI).

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER