Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Sportverlichting.com sluit zich aan als mediapartner bij Fieldmanager

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, maandag 2 december 2019
71 sec


Achterin ons gedrukte vakblad staat een pagina boordevol logo's. Dat zijn de circa 150 content partners van NWST. Sinds kort vindt u tussen die logo's ook dat van Sportverlichting.com.

Sportverlichting.com installeerde onder meer ledverlichting bij AGOVV.
Sportverlichting.com installeerde onder meer ledverlichting bij AGOVV.

Sportverlichting.com is in 2016 opgericht door Martin Bolderman. Als bestuurslid bij een tennisvereniging zat hij destijds in dezelfde positie als heel veel bestuurders nu: de club wilde ledverlichting, maar wist niet waar te beginnen. Bolderman heeft zelf alles op het gebied van ledverlichting uitgezocht en er zijn werk van gemaakt. Het resultaat is Sportverlichting.com: kennis- en realisatiepartner op het gebied van ledverlichting voor sportaccommodaties. Het bedrijf kan ledverlichting voorzien voor elke sport.

Sterke groei

In de eerste vier jaar tijd heeft Sportverlichting.com een sterke groei doorgemaakt. De werkwijze heeft duidelijk toegevoegde waarde voor verenigingen. Sportclubs worden door Sportverlichting.com in vier stappen volledig ontzorgd bij de aanschaf van ledverlichting: scan & advies, besparing & lichtplan, subsidie & financiering en realisatie & onderhoud. De eerste drie stappen in dit proces biedt Sportverlichting.com gratis aan. Het bedrijf werkt samen met Lumosa, Philips en AAA-Lux als officiële partners. Met die drie merken kan per aanvraag uitgezocht worden wat het beste bij de klant past.

Tekst loopt door onder de foto.


Ook Huizer Hockey Club is voorzien van nieuwe ledverlichting.
Ook Huizer Hockey Club is voorzien van nieuwe ledverlichting.

Steeds groter bereik

Sportverlichting.com stelt zich als doel om te blijven bijdragen aan de verduurzaming van clubs en verenigingen. Het bedrijf wil clubs nog meer bewust maken van de toegevoegde waarde van ledverlichting. 'We merken bijvoorbeeld nog steeds dat bij heel veel clubs de subsidieregeling niet bekend is', zegt adviseur Bob Klaarenbeek van Sportverlichting.com. 'Door ons verhaal naar buiten te blijven brengen, hopen wij dat het bereik hiervan steeds groter wordt.'


Verhaal vertellen

Het partnerschap met vakblad Fieldmanager zal aan de vergroting van dat bereik bijdragen. Klaarenbeek: 'Wij vinden het belangrijk om met partners samen te werken. De oplage en het bereik van dit platform zijn voor ons positief. Het partnerschap zien wij als een mooie kans om ons verhaal te vertellen aan sportclubs.' In de eerstvolgende editie van Fieldmanager zal dat meteen te zien zijn: dan publiceren we een artikel over FC Dordrecht, waar Sportverlichting.com nieuwe ledverlichting geïnstalleerd heeft.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER