Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed


de Boer Drachten
Jade 34
9207 GL Drachten
Nederland

E: jonathan@deboerdrachten.nl
W: www.deboerdrachten.nl
OMSCHRIJVING
De Boer is de ultieme oplossing voor al jouw buitenbehoeften, met een rijke geschiedenis van meer dan 85 jaar ervaring. Traditioneel als landbouwwinkel, tegenwoordig voor iedereen die op zoek is naar de betere keuze voor buiten. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden professioneel advies voor iedereen die op zoek is naar de betere keuze voor buiten. Ons uitgebreide assortiment biedt een compleet aanbod voor particulieren, veehouders, akkerbouwers, hoveniers, campinghouders, gemeenten en overheden, en professionele doe-het-zelvers. Van afrastering tot trampolines, wij hebben alles wat je nodig bent.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met onze eigen huismerken en de beste A-merken, waardoor wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Bestellingen kunnen worden bezorgd of afgehaald bij ons magazijn. Bezorging is meestal gratis bij bestellingen vanaf 75 euro, en slechts 5 euro verzendkosten wordt gerekend voor bestellingen onder 75 euro. Onze vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp bieden ook de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken en direct mee te nemen.

Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats en bieden wij aanvullende services aan. Onze monteurs repareren en onderhouden grasmaaiers, zitmaaiers en zelfs skelters. Machines kunnen worden opgehaald en na reparatie of onderhoud weer teruggebracht worden. Onze sleutelservice en onze mogelijkheid om schaatsen te slijpen zijn ook beschikbaar.
Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER