Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Van der Haeghe brengt nieuwe Redexim machine op de markt: de Scarivator

ADVERTORIAL
SPORTVELDTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 11 september 2024
76 sec


Redexim is verheugd de lancering van de Scarivator aan te kondigen, een nieuwe machine die het onderhoud van hybride sportvelden zal veranderen. Met de toenemende populariteit van hybride velden is deze machine speciaal ontwikkeld om ongewenst materiaal in de wortelzone te verwijderen, de grond los te maken en een gladde, vlakke ondergrond te garanderen, zonder de ondergrond te beschadigen.


Hybride oppervlakken worden na verloop van tijd van nature verdicht, waardoor effectieve renovatie noodzakelijk is om de prestaties en levensduur te behouden. De Scarivator speelt hierin een cruciale rol door de bovenste laag van het oppervlak los te maken.

Schuine veertanden

De machine is uitgerust met twee horizontale balken voorzien van schuine veertanden, die op instelbare dieptes tot 35 mm in het oppervlak werken. De balken bewegen heen en weer, waardoor het organische materiaal en de grond in beweging worden gebracht en losgemaakt, zonder dat synthetische vezels zich om de rotor wikkelen. Dit voorkomt dure reparaties.


De diepte van de tanden kan nauwkeurig worden ingesteld met behulp van de looprol aan de voorzijde en een stelmechanisme op de balk. Dit mechanisme is eenvoudig te bereiken via toegangsluiken aan de bovenzijde van de machine. Aan de zijkanten zijn doorgangen aangebracht om de moeren gemakkelijk los en vast te draaien.

De Scarivator heeft een werkbreedte van 213 cm en is het resultaat van jarenlange tests in samenwerking met aannemers en fabrikanten van hybride velden. De machine is geschikt voor zowel hybride oppervlakken als natuurlijk gras en kan ook worden ingezet tegen verdichting van grasmatten en het onderhoud van kunstgras.
De machine zal beschikbaar zijn vanaf het eerste kwartaal van 2025.


Van der Haeghe

Van der Haeghe is in Nederland dé referentie in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van de daarbij horende diensten binnen de groensector. Van der Haeghe BV is een dochteronderneming van het familiebedrijf HH Hilaire Van der Haeghe NV met 125 jaar ervaring, waarvan meer dan 85 jaar in de park en tuin en met een team van verkoop- en aftersales experts die een professionele en persoonlijke dienstverlening kunnen garanderen. De Van der Haeghe groep heeft 1 vestiging in Nederland, twee in België en is exclusief importeur van meerdere topmerken en beschikt over een uitgebreid professioneel dealernetwerk om lokale service te garanderen.

LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
DSV zaden verzorgt Expertdag duurzaam gras
dinsdag 1 oktober 2024
t/m dinsdag 1 oktober 2024
Grote merken keren terug op Saltex 2024
woensdag 30 oktober 2024
t/m donderdag 31 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER