Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Integraal sportveldenonderhoud gemeente Lansingerland naar Van der Meer

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Rene Veringa, maandag 8 april 2024
83 sec


Aannemingsbedrijf Van der Meer heeft met succes de recente aanbesteding, waarbij kwaliteit als belangrijkste gunningscriterium gold, voor het integraal spotveldenonderhoud in de gemeente Lansingerland binnengehaald. Centraal in onze aanpak stonden investeringen in geavanceerde technologieën.

Belijningsrobot
Belijningsrobot

Onze toewijding aan innovatie heeft ons onderscheiden en heeft, om de kwaliteit van de sportvelden te verbeteren, geleid tot een uitbreiding van ons materieelpark. Met het verwelkomen van een mechanische onkruidmachine, een tweede robotmaaier en een belijningsrobot, stellen deze investeringen ons in staat om efficiënter en milieuvriendelijker te werken, terwijl we tegelijkertijd de gezondheid van het gras en de speelomgeving optimaliseren. Tevens kan de (innovatieve) investering leiden tot verbeterde resultaten en productiviteit binnen het onderhoudsteam.

Onkruidbestrijding op halfverharding met de Avril StabNet
De aanschaf van de mechanische onkruidmachine vertegenwoordigt een milieuvriendelijke benadering van onkruidbeheer. De gemeente Lansingerland wenst een beeldkwaliteitsniveau A+. Dit niveau is slecht te realiseren door middel van branden of wanneer gebruik gemaakt wordt van heet water. De eenvoudig te gebruiken, energie-efficiënte en doeltreffende onkruidmachine kan gekoppeld worden aan een tractor en biedt een ecologisch verantwoorde oplossing bij onkruidbestrijding op halfverharding op niveau A+. Kort samengevat schoffelt de onkruidmachine nauwkeurig het onkruid los, wied de bovengrond en nivelleert de ondergrond. De Avril Stabnet is ontwikkeld en geproduceerd met respect voor het milieu.

Perfect onderhoud met behulp van de Husqvarna Ceora robotmaaier
Naast onkruidbestrijding hebben we geïnvesteerd in een tweede duurzame robotmaaier. Onze jaarlange ervaring met de volautomatische robotmaaier is positief. Daarom implementeren wij op het volgende sportpark een GPS gestuurde robotmaaier. Deze wordt inclusief basis-oplaadstation geïnstalleerd op een geschikte locatie voor het maaionderhoud van drie compact bij elkaar gelegen natuurgrasvelden. Kenmerken van de robotmaaier zijn het gebruiksgemak (digitale controle op afstand), een lage storingsgevoeligheid en het uniforme beeldkwaliteit als resultaat.

Belijningsrobot voor strakke sportvelden
Wij mogen ons trots eigenaar noemen van de eerste autonome belijningsrobot die via GPS efficiënt en effectief de sportvelden belijnt. De Turf Tank One belijnt/markeert een volledig voetbalveld binnen 30 minuten en heeft een zeer accurate positiebepaling. Door het effectief en precies spuiten mede door de geïntegreerde geavanceerde spuitmodule wordt bespaard op het gebruik van belijningsverf, wat een positief effect heeft op het milieu.

Behoefte aan strakke en duidelijke belijning op uw sportveld? Neem contact met ons op! Wij hanteren een vast tarief per veldbelijning.

Met de uitbreiding van ons materieelpark zijn we klaar voor de toekomst van sportveldenonderhoud. Aannemingsbedrijf Van der Meer streeft naar duurzaamheid, kwaliteit en tevreden klanten.


Indiener

Aannemingsbedrijf Van der Meer


Robotmaaier
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER