Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Vakblad Fieldmanager gaat 'Keet Schoppen' op de Vakbeurs Sportaccommodaties

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, donderdag 15 februari 2024
77 sec


Vakblad Fieldmanager kondigt aan dat het op donderdag 7 maart tijdens de aankomende Vakbeurs Sportaccommodaties een innovatief en interactief programma zal presenteren onder de noemer 'Keet Schoppen'.


Als toonaangevend platform in de sportsector is Fieldmanager aanwezig op beurzen met een opgepimpte ouderwetse bouwkeet: De Groene Keet. Dit keer introduceren we tijdens de beursdag een reeks publieke debatten, waarbij vertegenwoordigers van verschillende partijen met elkaar in gesprek gaan over actuele thema's.

De debatten vinden plaats op een mini-sportveldje van 3 x 6 meter, waarop de presentatoren en het publiek elkaar de bal (en dus het woord) kunnen toespelen. Voorafgaand aan de beurs zullen we relevante partijen voor de debatten uitnodigen. Vakblad Fieldmanager is van plan om tijdens de vakbeurs twee van deze sessies te organiseren.

Het eerste debat zal zich richten op het kwaliteitszorgsysteem, waarbij co-host Sander Akkerman van PLANN ingenieurs, samen met hoofdredacteur Hein van Iersel, de leiding nemen. Akkerman is gekozen vanwege zijn objectieve rol als adviseur en zal afwisselend met Van Iersel het gesprek leiden en het publiek bij de discussie betrekken.

Het tweede onderwerp: 'meer uren uit een veld', zal worden gemodereerd door Jacco Meijerhof van Hofmeijer Voorst. Dit debat is wat minder politiek geladen dan het eerste onderwerp en zal ook worden gehouden met interactie van het publiek.


'We zijn verheugd om deze nieuwe benadering te introduceren op de Vakbeurs Sportaccommodaties', aldus hoofdredacteur Hein van Iersel van vakblad Fieldmanager. 'Het 'Keet Schoppen-concept' stelt ons in staat om belangrijke onderwerpen op een boeiende en interactieve manier te bespreken en we hopen dat dit een waardevolle toevoeging zal zijn voor alle beursbezoekers.'
Na afloop van de sessies zal het geheel worden gefilmd en verwerkt tot een aftermovie, die beschikbaar zal zijn voor verdere verspreiding.


Over Vakbeurs Sportaccommodaties:

De Vakbeurs Sportaccommodaties is een jaarlijks evenement in Nederland dat zich richt op iedereen die professioneel betrokken is bij sportfaciliteiten en sportvelden, zoals gemeenteambtenaren, beheerders, eigenaren van sportclubs, en grondbeheerders. Deze beurs biedt een uitgelezen kans om de nieuwste producten, diensten, en technologieën te ontdekken die bijdragen aan de ontwikkeling, het onderhoud, en het beheer van sportaccommodaties. Dit jaar vindt het evenement plaats op donderdag 7 maart 2024 bij Expo Houten op de Meidoornkade 24. U kunt hier gratis registreren voor een bezoek aan de beurs én voor een potje 'Keet Schoppen'.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER