Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Voorbeschouwing Vakbeurs Sportaccommodaties (5)

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 1 februari 2024
60 sec


De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt dit jaar plaats op donderdag 7 maart in Expo Houten. In de komende editie van vakblad Fieldmanager schenken we extra aandacht aan deze beurs én de standhouders. Ook online melden onze partners wat zij op deze beurs te bieden hebben.

De Ridder
De Ridder

De Ridder: modern en traditioneel

De Ridder is een modern familiebedrijf met traditionele normen en waarden. Wij zetten ons dagelijks in voor een kwalitatief hoogstaande, duurzame en sportieve groene leefomgeving. De kennissymbiose die onze combinatie van golf, sport en groen oplevert, is uniek, en stelt ons als geen ander in staat om dit te realiseren. Bezoek onze stand en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.


De Triple3-methode van Advanta Seeds

Klimaat, Green Deal en toenemende bespelingsdruk vragen om een andere aanpak van het veldonderhoud. Advanta introduceert daarom de Triple3-methode voor toekomstbestendige sportvelden.
Daarbij benut je niet alleen de periode van groot onderhoud, maar ook het voor- en najaar voor structureel herstel. Zaai door met één van de 3 Advance-speciaalmengsels en profiteer van de synergie tussen 3 grassoorten: tetra- en diploïd Engels raaigras én veldbeemdgras. Het resultaat: jaarrond een vitale, weerbare en dichte mat die meer speeluren aan kan. Kom langs in stand 2.3.05 en bespreek wat Triple3 voor jouw sportveld kan betekenen.


Het managen van de water-luchthuishouding in de toplaag van een grassportveld wordt steeds belangrijker. We vertellen u graag meer over de achtergronden en de duurzame oplossingen die wij kunnen bieden.

ProGrass levert maatwerk

De aanleg en het onderhoud van grassportvelden blijft uitdagingen geven door bijvoorbeeld regelgeving en weer- en klimaat. Het dagelijks onderhoud wordt steeds meer maatwerk. Ook producenten en leveranciers beseffen zich dat maar al te goed. We houden als ProGrasS dit alles samen met onze partners/leveranciers goed in de gaten. Altijd weer op zoek naar antwoorden op vraagstukken en producten die u hier bij helpen.


Maak kennis met onze innovatieve producten en oplossingen. We ontvangen u graag op de Vakbeurs Sportaccommodaties - standnummer 2.3.16


LEES OOK
Voorbeschouwing op de Vakbeurs Sportaccommodaties
22-01-2024 | ADVERTORIAL
176 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER