Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Voorbeschouwing op de Vakbeurs Sportaccommodaties (4)

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 29 januari 2024
159 sec


De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt dit jaar plaats op donderdag 7 maart in Expo Houten. In de komende editie van vakblad Fieldmanager schenken we extra aandacht aan deze beurs én de standhouders. Ook online melden onze partners wat zij op deze beurs te bieden hebben.


Bas Beregening is dé specialist in beregening van sportvelden.

Om een sport goed te kunnen uitoefenen, is het niet alleen noodzakelijk om een goede uitrusting te hebben. Het veld of de baan moet ook in een goede conditie zijn en daarbij is beregening van groot belang. Maar hoe kom je tot het perfecte resultaat? Dit is afhankelijk van verschillende factoren, waarbij water er één van is. Een goed werkende beregeningsinstallatie, of deze nu volledig automatisch of handmatig wordt aangestuurd, is essentieel bij elke tak van sport. Iedere sport heeft natuurlijk zijn eigen eisen en wensen. Met jarenlange ervaring, diverse projecten en bekende merken als Toro en Rainbird, kijkt en ontwikkelt Bas Beregening samen met de klant een beregeningsinstallatie op maat.
Wij zijn specialisten in beregeningsinstallaties voor sportvelden en golfbanen. Inmiddels hebben we een klantenbestand van meer dan 70 golfbanen, diverse sportcomplexen en talloze particuliere tuinen. Naast onze kennis, beschikken we ook over een uitgebreid machinepark dat schade aan sportvelden en golfbanen tot het minimum beperkt en ervoor zorgt dat we efficiënt en zorgvuldig te werk kunnen gaan.
Sporten waar wij o.a. beregeningsinstallaties voor hebben aangelegd zijn: golf, voetbal, korfbal, rugby, tennis, hockey, honk- & softbal, atletiek.


CSC Sport

In 2024, te midden van talloze kunstgrasvelden, waar de toekomst van sportvelden grotendeels wordt bepaald, staat uw gemeente voor een cruciaal moment. De keuze voor (geen) infill voor kunstgrasvelden zal op structurele wijze veranderen, met alle technische en financiële gevolgen van dien. Dit komt mede voort uit de bindende uitspraak van de Europese Commissie, die de verkoop en toepassing van polymerische instrooimaterialen (zoals SBR, TPE, PE, EPDM) vanaf 2031 zal verbieden (Link: Beperking van microplastics in de EU vanaf 17 oktober 2023).


In het licht van deze ontwikkelingen nodigt CSC Sport GreenFields u graag uit op 7 maart 2024 op onze stand (2.2.07), om u te informeren over de huidige keuzemogelijkheden. Dit scala varieert van hybridevelden (een mix van kunstgras en gras) en organische infillproducten tot mineraal gevulde systemen en 100% non-infill velden. Tijdens de beurs zullen onze adviseurs u volledig op de hoogte brengen van de technische en financiële aspecten.

Milati Grass Machines

Milati Grass Machines is bij de Vakbeurs Sportaccommodaties op 7 maart 2024 in Houten te vinden bij stand 2.4.24! Hier zal Milati verschillende grasmachines laten zien. Van robot grasmaaiers tot robot onkruidverwijderaar. En van meetstation voor grasvelden tot de beste handgrasmaaiers!


Milati Grass Machines is namelijk het adres in Europa voor verkoop en service van Tuin & Park machines en golfbaan equipement. Betrokken leverancier bij de Eredivsie, EK, WK en de grotere golftoernooien. Wij zijn de officiële importeur van Allett kooimaaiers, Swozi robotbelijners, RoViMo GPS werktuigendrager, Violette onkruidverwijderaar, Fleet belijningsproducten, GreenGo meetstations, True Surface cassette systemen, Turf Pride collectors en Foley Company slijpbanken.

Wilt u meer informatie over onze producten of gewoon even kennismaken? Dan zien we u graag bij stand 2.4.24 voor een lekker bakje koffie!

Dican Sport

Bezoek stand 2.4.24 van Dican Sport op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten op 7 maart 2024! Daar zal u onder andere alle belijningsmachines zien van Swozi en Fleet. Van de nieuwste handmatige belijningswagens tot de meest innovatieve GPS- en Lasergestuurde belijningsmachines zal alles aanwezig zijn! Naast de machines zijn ook al de overige benodigdheden met betrekking tot het belijnen van sportvelden aanwezig.


Dican Sport ontzorgt ook sportclubs doormiddel van service en producten. Zo belijnt Dican Sport alle soorten sportvelden tegen een betaalbare prijs. Ook helpt Dican Sport de clubs en vrijwilligers te ontzorgen door middel van de beste service voor belijningsmachines en overige sportartikelen. Dican Sport levert, plaatst of repareert tribunes, dug-outs, doelen, netten, belijningsverf van de beste kwaliteit, markeerpluimen, schoenvegers, cornervlaggen en -potten!

Wilt u meer informatie over onze producten, diensten of gewoon even kennismaken? En daarbij ook nog eens kans maken op leuke prijzen? Dan zien we u graag bij stand 2.4.24 voor een lekker bakje koffie!

DSV zaden promoot grasmengsels voor sportvelden

Eurograss van DSV zaden staat voor de hoogste kwaliteit aan grasmengsels voor sportvelden. Onze mengsels zijn voorzien van de beste rassen gecombineerd met een voortdurende innovatie op het gebied van gras. Wij kijken altijd vooruit: naar het veranderende klimaat, duurzaamheid, biodiversiteit. Daar passen wij onze rassen op aan, zodat u de meest optimale prestatie uit uw grasmat kunt halen.
Wij focussen op deze beurs op Eurograss SV mengsels, en met name SV7 Maxima. Dit populaire mengsel staat voor een superieure kwaliteit, een top bespelingstolerantie en standvastigheid. Dit betekent: méér speeluren en betere prestaties. Onze drie toprassen EuroDiamond, Joker en Regenerate voeren de ranglijst al jaren aan.


LEES OOK
Voorbeschouwing op de Vakbeurs Sportaccommodaties
22-01-2024 | ADVERTORIAL
176 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER