Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Belijningsmachine E-Marker biedt totaaloplossing

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Janssen, maandag 13 november 2023
97 sec


De belijningsmachine E-Marker met uitwisselbare 'E-boxen' voor de machineonderdelen vormt de kern van het concept EX Evolution van Expo-Line. Het concept biedt optimale service voor een vast bedrag per maand.

De E-Marker
De E-Marker

Het totaalconcept EX Evolution bestaat uit de belijningsmachine E-Marker, een applicatie voor op de smartphone en een E-platform met een E-ambassadeursclub. De E-Marker is gemaakt van roestvrij staal. Het frame is een doorontwikkeling van de oude Supermatic GM-10. De wielen van de E-Marker hebben een grote diameter en zowel de voor- als de achterwielen bevatten kogellagers, zodat hij soepel loopt. Het gepatenteerde onderdeel van de E-Marker is het E-boxensysteem. De membraampomp zit niet ingebouwd of vast gemonteerd in de belijningsmachine, maar zit in een verzegelde transportkoffer, de zogeheten E-box, en bevat snelkoppelingen. Een tweede E-box bevat de accu die de pomp voedt. De derde E-box herbergt reserveonderdelen.

Op afstand

Indien een vereniging een probleem heeft met de accu of pomp, kan Expo-Line op afstand zien in welke E-box het probleem zich bevindt. De E-box is eenvoudig los te koppelen en kan opgestuurd worden naar Expo-Line, waarna de klant een nieuwe E-box ontvangt die hij eenvoudig en snel weer kan aansluiten. Hiermee worden kosten voor een monteur bespaard, want die hoeft niet langs te komen.


Netwerk

Via het EX-concept kost het maximaal tien euro om een E-box per koerier op te sturen naar Expo-Line. Toch wil Expo-Line niet alleen leunen op koeriersdiensten. Sportverenigingen kunnen zich aanmelden als ambassadeurs binnen het E-netwerk. Zij ontvangen dan een vergoeding voor de opslag van een voorraad E-boxen. Het is een win-winsituatie: de verenigingen, die meer dan ooit naar inkomsten zoeken, krijgen een vergoeding als E-ambassador en bieden Expo-Line het voordeel dat ze in het weekend altijd open zijn en dus een geschikte opslag- en afhaallocatie vormen voor E-box-voorraad.


Besparing

Dankzij dit netwerk van E-ambassadors hoeft elke klant in Nederland maximaal een half uur te rijden om een E-box te brengen of op te halen. Ook bij deze oplossing is het niet nodig om een monteur langs de vereniging te sturen: de vereniging kan zelf verder na het ophalen van een nieuwe E-box. Periodiek haalt Expo-Line de E-boxen met defecte inhoud op bij de E-ambassadors. Deze worden centraal bij Expo-Line hersteld door een monteur, waarna ze terug de markt in kunnen. Dankzij deze EX-community bespaart Expo-Line veel kosten, waarvan de klanten ook weer profiteren.
De E-Marker kost 3.500 euro als de klant deze los koopt. Klanten die lid worden van het EX-concept, betalen alleen het vaste bedrag van 75 euro per maand. Daarvoor krijgt de klant een E-Marker en toegang tot de E-app om E-boxen te kunnen omruilen. Het EX-concept behelst volledige service, dus zonder bijkomende kosten.


Zuinige verf

Voor de E-Marker past Expo-Line de al eerder ontwikkelde High Performance-belijningsverf toe. Deze verf klontert niet en kan ook na enkele maanden zonder schudden op de E-marker worden gezet. De verf is ook nog eens heel zuinig in het gebruik: met drie liter kan een heel veld belijnd worden.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
DSV zaden verzorgt Expertdag duurzaam gras
dinsdag 1 oktober 2024
t/m dinsdag 1 oktober 2024
Grote merken keren terug op Saltex 2024
woensdag 30 oktober 2024
t/m donderdag 31 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER