Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Belijningsmachine E-Marker biedt totaaloplossing

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Janssen, maandag 13 november 2023
97 sec


De belijningsmachine E-Marker met uitwisselbare 'E-boxen' voor de machineonderdelen vormt de kern van het concept EX Evolution van Expo-Line. Het concept biedt optimale service voor een vast bedrag per maand.

De E-Marker
De E-Marker

Het totaalconcept EX Evolution bestaat uit de belijningsmachine E-Marker, een applicatie voor op de smartphone en een E-platform met een E-ambassadeursclub. De E-Marker is gemaakt van roestvrij staal. Het frame is een doorontwikkeling van de oude Supermatic GM-10. De wielen van de E-Marker hebben een grote diameter en zowel de voor- als de achterwielen bevatten kogellagers, zodat hij soepel loopt. Het gepatenteerde onderdeel van de E-Marker is het E-boxensysteem. De membraampomp zit niet ingebouwd of vast gemonteerd in de belijningsmachine, maar zit in een verzegelde transportkoffer, de zogeheten E-box, en bevat snelkoppelingen. Een tweede E-box bevat de accu die de pomp voedt. De derde E-box herbergt reserveonderdelen.

Op afstand

Indien een vereniging een probleem heeft met de accu of pomp, kan Expo-Line op afstand zien in welke E-box het probleem zich bevindt. De E-box is eenvoudig los te koppelen en kan opgestuurd worden naar Expo-Line, waarna de klant een nieuwe E-box ontvangt die hij eenvoudig en snel weer kan aansluiten. Hiermee worden kosten voor een monteur bespaard, want die hoeft niet langs te komen.


Netwerk

Via het EX-concept kost het maximaal tien euro om een E-box per koerier op te sturen naar Expo-Line. Toch wil Expo-Line niet alleen leunen op koeriersdiensten. Sportverenigingen kunnen zich aanmelden als ambassadeurs binnen het E-netwerk. Zij ontvangen dan een vergoeding voor de opslag van een voorraad E-boxen. Het is een win-winsituatie: de verenigingen, die meer dan ooit naar inkomsten zoeken, krijgen een vergoeding als E-ambassador en bieden Expo-Line het voordeel dat ze in het weekend altijd open zijn en dus een geschikte opslag- en afhaallocatie vormen voor E-box-voorraad.


Besparing

Dankzij dit netwerk van E-ambassadors hoeft elke klant in Nederland maximaal een half uur te rijden om een E-box te brengen of op te halen. Ook bij deze oplossing is het niet nodig om een monteur langs de vereniging te sturen: de vereniging kan zelf verder na het ophalen van een nieuwe E-box. Periodiek haalt Expo-Line de E-boxen met defecte inhoud op bij de E-ambassadors. Deze worden centraal bij Expo-Line hersteld door een monteur, waarna ze terug de markt in kunnen. Dankzij deze EX-community bespaart Expo-Line veel kosten, waarvan de klanten ook weer profiteren.
De E-Marker kost 3.500 euro als de klant deze los koopt. Klanten die lid worden van het EX-concept, betalen alleen het vaste bedrag van 75 euro per maand. Daarvoor krijgt de klant een E-Marker en toegang tot de E-app om E-boxen te kunnen omruilen. Het EX-concept behelst volledige service, dus zonder bijkomende kosten.


Zuinige verf

Voor de E-Marker past Expo-Line de al eerder ontwikkelde High Performance-belijningsverf toe. Deze verf klontert niet en kan ook na enkele maanden zonder schudden op de E-marker worden gezet. De verf is ook nog eens heel zuinig in het gebruik: met drie liter kan een heel veld belijnd worden.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Kennisdag over natuurinclusieve sportlocaties
woensdag 26 juni 2024
t/m woensdag 26 juni 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER