Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Een handige klem om sponsorborden op te hangen werkt fantastisch

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, maandag 13 juli 2020
88 sec


Green hack: de Sponsorbolt is een innovatieve en makkelijke manier om een concreet praktisch probleem op te lossen

Het is een erkende rotklus: het ophangen van sponsorborden met allerlei hulpmiddelen, zoals schuifprofielen of tie wraps. De Sponsorbolt van uitvinder Ronald Jan Veeneman is een verbluffend simpele, maar ook verbluffend effectieve klem om dit probleem op te lossen. Ook Arjan van Bodegom van Sportbedrijf Rotterdam, die met mij naar dit nieuwe product kijkt, lijkt overtuigd.


Ronald Jan Veeneman nam zelf contact op met de redactie van Fieldmanager met de vraag of wij niet wat aandacht wilden geven aan zijn nieuwe vinding, die op dit moment nog alleen wordt toegepast bij het eigen 'kluppie' van Veeneman, Voetbalclub Deventer in Deventer. Nu ontvangen wij als redactie dagelijks tientallen persberichten, maar dit product leek een goede kanshebber om nader kennis mee te maken. En wat is er dan beter dan zo'n product te pitchen bij een potentiƫle gebruiker? In dit geval is dat Arjan van Bodegom van Sportbedrijf Rotterdam.



Dit product leek een goede kanshebber om nader mee kennis te maken. Wat is er dan beter dan het te pitchen bij een potentiƫle gebruiker?

Simpel

Als 'simpel' gelijkstaat aan 'geniaal', gooit de Sponsorbolt hoge ogen. De klem bestaat uit een gegalvaniseerd en gezet ijzeren hoekje dat amper vijf centimeter groot is en waar een rvs inbusboutje in getapt is. De truc is dat je de klem in een dubbelstaafmat-hekwerk kunt plaatsen en vervolgens de handen vrij hebt om het sponsorbord aan de bovenkant te bevestigen. Volgens Veeneman is het daardoor mogelijk om in je eentje een sponsorbord te plaatsen. Veeneman en uw redacteur nemen de proef op de som; voor het filmpje tellen we hoeveel tijd je nodig hebt om een klein bordje op het hek te plaatsen. Dat lukt probleemloos binnen een minuut.



Voor Arjan van Bodegom is dat een eyeopener. Hij is als fieldmanager niet direct betrokken bij het sponsorbeleid van de sportclubs, maar zit wel met de gebakken peren als een club 'zijn' hekwerken beschadigt bij het plaatsen van sponsorborden. Daarnaast moet Van Bodegom ook regelmatig eigen bordjes plaatsen. Op het sportcomplex van Olympia zijn overal borden en bordjes te vinden. Echte sponsorborden natuurlijk, maar ook kleinere bordjes die bijvoorbeeld het rookbeleid van de gemeente verduidelijken. Van Bodegom: 'Wij hebben nu bijvoorbeeld op dit veld schuifprofielen. Het nadeel is dat je eerst alle andere borden eruit moet halen voordat je een bord in het midden kunt verwijderen. Dat kost veel tijd, en een ander nadeel is dat de borden enorm staan te klapperen bij wind. Kortom: ik wil graag een partijtje Sponsorbolts bestellen. Ik moet binnenkort op ieder complex een bordje ophangen. Als ik dat met deze Sponsorbolts doe, gaat dat veel sneller en makkelijker.'

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Elzo Stel
Saturday 4 December 2021
Hallo, ik vraag dit namens een voetbalvereniging.
Graag zou ik van u vernemen, wat de prijs is per stuk of set ( 1boven en 1onder= set) en kan ik dit per stuk bestellen? En per hoeveel eenheden stellen jullie dat een reclamebord van 250 x 65 cm vastgezet dient te worden, 4? (2 boven en 2 onder)

verneem graag uw reactie.

Goed weekend.
Elzo
E van Beilen
Saturday 10 December 2022

Hallo, ik vraag dit namens een voetbalvereniging.
Graag zou ik van u vernemen, wat de prijs is per stuk of set ( 1boven en 1onder= set) en kan ik dit per stuk bestellen? En per hoeveel eenheden stellen jullie dat een reclamebord van 250 x 65 cm vastgezet dient te worden, 4? (2 boven en 2 onder)
H.j.a.m van Iersel
Sunday 11 December 2022
Te koop bij WHSports

Gr hein van Iersel

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER