Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Kiwa ISA Sport keurt hockeyvelden bij renovatie en nieuwbouw

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 24 juni 2019
91 sec


Het proces van de renovatie of nieuwbouw van een hockeyveld verloopt niet altijd even gemakkelijk voor een vereniging. Kiwa ISA Sport kan u daarbij helpen. Wij zorgen dat uw hockeyveld gekeurd wordt volgens de laatst opgestelde normen.


Of het nu gaat om een waterkunstgrasveld, de e-layer van een hockeyveld of de veldafrastering, met Kiwa ISA Sport weet u zeker dat u het totaalpakket heeft en voldoet aan de normen van NOC*NSF en het reglement van de KNHB. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Maarten Laurant van Laurant Groen - Infra, die de projectbegeleiding uitvoerde voor Hockeyvereniging MHC uit Wijchen, sluit zich daarbij aan: 'Het gehele proces was voor ons erg leerzaam. We bedanken Kiwa ISA Sport zowel voor de rol die ze hebben gespeeld bij het tot stand komen van het project als voor de snelle service die ze ons hebben geboden.'

Kwaliteit voorop

Kiwa ISA Sport heeft jarenlange ervaring op het gebied van keuren van sportaccommodaties en heeft veel kennis in huis over specifieke hockeyconstructies. Projectleider Henk Mink: 'Wij staan voor kwaliteit. Alles wat in de norm staat, testen wij uitgebreid op het veld en in ons laboratorium.'
Het grote voordeel van de uitgebreide geaccrediteerde tests is dat er enerzijds meer zekerheid verkregen wordt over de kwaliteit van het veld (de sporttechnische norm), en anderzijds meer informatie beschikbaar komt over de duurzaamheid ervan.
Een onderdeel van de keuring is het verplicht testen van e-layers. De resultaten hiervan geven een indicatie voor hoe de sportconstructie zich de komende jaren zal houden. Ook bij eventuele problemen in de toekomst is het belangrijk om een uitgebreid en volledig keuringsrapport te kunnen tonen.


Veiligheid

Naast het keuren en testen op basis van de sporttechnische norm en duurzaamheid doet Kiwa ISA Sport ook onderzoek naar de veiligheid van het hockeyveld. Hierbij wordt gekeken naar allerlei zaken op en rond het veld, bijvoorbeeld losse naden, maar ook naar zaken als afrastering, uitstekende voorwerpen of gaten waarin vingers kunnen blijven steken - dit alles om ongelukken te voorkomen.


Over Kiwa ISA Sport

Kiwa ISA Sport is een onafhankelijk professioneel kennisinstituut voor kwalitatief goede, duurzame en veilige sportaccommodaties. Onze belangrijkste werkzaamheden daarbij zijn onafhankelijk advies over sportvoorzieningen, onderzoek op locatie en in ons eigen laboratorium en keuring van zowel nationale als internationale sportaccommodaties.
De activiteiten van Kiwa ISA Sport zijn op nationaal niveau geaccrediteerd door de grote Nederlandse sportbonden zoals KNHB, KNVB, KNLTB, Atletiekunie en KNKV. Op internationaal niveau zijn accreditaties afgegeven door FIH, FIFA, World Rugby, ITF, FIBA en IAAF.


Meer informatie:

Heeft u vragen, wilt u aanvullende informatie of misschien zelfs direct een offerte aanvragen? Dat kan via deze link. Neem voor verdere informatie contact op met Henk Mink via Henk.Mink@kiwa.com.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER