Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Preau Sports wil clubs maximaal ondersteunen

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
woensdag 17 juli 2019
103 sec


In 2016 zag Preau Sports het levenslicht, als label van W&H Sports. Waar W&H Sports zich vooral richt op het hogere segment en advies over het veilig en duurzaam inrichten van sportaccommodaties, is Preau Sports een totaalleverancier voor verenigingen met producten van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Inmiddels is er drie jaar verstreken en is het tijd voor reflectie. Het bedrijf heeft inmiddels zijn weg gevonden en zet grote stappen. De afgelopen jaren is het assortiment van Preau Sports enorm uitgebreid met verschillende productgroepen. Naast sport-, inrichtings- en trainingsmaterialen richt Preau Sports zich nu ook op teamwear, performance en sportsoftware en consultancy.


Preau Membership

Met het Preau Membership, waarin alle productgroepen zijn samengevoegd, creëert Preau Sports meerwaarde voor verenigingen door het bieden van unieke ondersteuning. Preau probeert clubs niet alleen als leverancier van materialen, maar vooral ook als consultant vooruit te helpen. Winning by making a difference! Naast het gemak van alles onder één dak en de beschikbaarheid van volledige ondersteuning, is het Preau Membership ook financieel heel aantrekkelijk voor clubs.


Onderdelen Preau Membership

Sport-, trainings- en inrichtingsmaterialen
Preau Sports biedt kwalitatief hoogwaardige sport-, inrichtings- en trainingsmaterialen aan, zoals doelen, dug-outs, tribunestoelen, ballen, hesjes, etc.


Performance
Met innovatieve performanceproducten zoals SmartGoals, HyperVolt en Sportsview biedt Preau Sports verenigingen de tools om tot uitstekende teamprestaties te komen.


Teamwear
INARIA maakt het verschil op het gebied van teamwear en casual sportswear, dankzij de unieke custommade designs, prima pasvorm en de speciale stoffen met 37,5 graden-technologie.


Sportsoftware en consultancy
Met het online trainersplatform van SoccerPLAY worden clubs optimaal ondersteund bij het structureren van de jeugdopleiding. Door middel van consultancy kunnen clubs zowel technische als bestuurlijke ondersteuning krijgen.


Toekomst

De komende jaren gaat Preau Sports zich voornamelijk richten op het uitrollen van het Preau Membership. Het bedrijf gelooft dat het concept alleen maar krachtiger wordt naarmate meer verenigingen zich aansluiten. Zo zullen er nieuwe partners kunnen worden toegevoegd, nieuwe toepassingen worden ontwikkeld en kunnen de aangesloten samenwerkende verenigingen inkoopkortingen ontvangen. Dit alles zal bijdragen aan gezondere clubs, die stappen vooruit kunnen zetten door innovatief te zijn: het 'nieuwe besturen'. Daarnaast gaat Preau Sports zich steeds meer richten op performancematerialen. Digitalisatie is een trend die een steeds prominentere rol krijgt binnen de sport. Door deze ontwikkelingen is het mogelijk om leden steeds dat stukje 'extra' te bieden.


Almere City

Almere City FC is de eerste club in Europa die in de kleding van INARIA speelt. Alle elftallen dragen bij de aanvang van het komende seizoen INARIA-kleding. De nieuwe kit is volledig aangepast aan de maatstaven van Almere City en heeft een exclusief design, waarbij het clublogo van Almere City FC terugkomt in het shirtdesign. Almere City FC is dan ook het beste voorbeeld van een Preau Member-club. De club is de afgelopen jaren ingericht met sportmaterialen zoals doelen, dug-outs en stadionstoelen en maakt gebruik van de performancematerialen. De samenwerkende club kan gebruikmaken van het online platform van SoccerPLAY. Volgens directeur John Bes van Almere City FC is de samenwerking ontstaan omdat beide bedrijven de ambitie delen om een blijvende indruk te maken. Door uniciteit te combineren met een open mentaliteit wil men op een andere manier zaken doen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER