Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Samen bouwen aan een mooie toekomst voor tennis in Nederland!

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Edward van der Meijden, Ambtelijk secretaris VTN, donderdag 1 november 2018
58 sec


De tennissport in Nederland is serieus in beweging. Er wordt veel getennist, maar het lidmaatschap van een tennisvereniging is vandaag de dag niet altijd vanzelfsprekend. Verenigingen en andere baaneigenaren staan voor strategische keuzes.


Wat voor vereniging zijn we of willen we zijn? Hoe organiseren we ons aanbod op een aantrekkelijke en toekomstbestendige manier? Welke baansoort past hierbij? In deze special van Fieldmanager wordt nuttige informatie aangereikt voor het beantwoorden van deze en andere strategische vragen. De redactie van Fieldmanager heeft hiertoe, geheel naar eigen inzicht, informatie uit tal van bronnen gebundeld en deskundigen geraadpleegd. Tot deze deskundigen behoren ook de aannemers die verenigd zijn binnen de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland, kortweg VTN.

VTN is de branchevereniging van tennisbaanbouwers. In de VTN zijn de beeldbepalende bedrijven op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie van tennisbanen vertegenwoordigd. De VTN behartigt hun belangen en treedt op als gesprekspartner voor o.a. de KNLTB en keuringsinstanties. Samen met deze organisaties streeft de VTN naar een optimale beleving van de tennissport, op tennisbanen die met de grootst mogelijke zorg zijn aangelegd en onderhouden.


Als vereniging of baaneigenaar mag u van een VTN-aannemer verwachten dat deze actief met u meedenkt en u professioneel terzijde staat gedurende het gehele proces van planvorming tot en met realisatie en nazorg. Door onze convenant-afspraken met de KNLTB hebben de VTN-aannemers relevante informatie uit de eerste hand. Bovenal zijn VTN-aannemers voortdurend aanspreekbaar op de kwaliteit van het geleverde werk.
Samen met verenigingen, baaneigenaren en KNLTB bouwen we als VTN aan een mooie toekomst voor tennis in Nederland! Namens het bestuur van de VTN wens ik u veel wijsheid bij de keuzes die u gaat maken.


Edward van der Meijden, Ambtelijk secretaris VTN


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER