Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Van de Haar Groep breidt uit met nieuwe Wave Sensor Series 2.0

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Kelly Kuenen, maandag 16 februari 2015
53 sec


De Van de Haar Groep heeft deze week een contract gesloten met Wave-dealer Bruntink & Velco uit Voorst voor de levering van een aantal nieuwe Wave-machines: de Wave Sensor Series 2.0, Mid Series en de nieuwe Mini Series.

In de afgelopen maanden heeft de Van de Haar Groep diverse nieuwe opdrachten aangenomen en bestaande opdrachten verlengd voor het efficiënt en milieuvriendelijk bestrijden van onkruid op verhardingen. Daardoor was het noodzakelijk om de vloot verder uit te breiden van 6 naar 7 Wave Sensor Series. De Van de Haar Groep groeit verder samen met de expertise van Bruntink & Velco, welke verantwoordelijk is voor service en onderhoud van de Holder werktuigdrager met de Wave Sensor Series 2.0

De Wave-methode maakt gebruik van de vele positieve eigenschappen van water (géén stoom, dit stijgt immers ook op). Heet water van ongeveer 98 oC in combinatie met de sensortechniek resulteert in een energiezuinige onkruidbestrijdingsmethode met een hoge capaciteit tegen de laagste kostprijs per m2. Door de grote energieoverdracht van heet water volstaat een lage behandelfrequentie van maximaal vier beurten per jaar. Door de dieptewerking van heet water is de Wave-methode zeer efficiënt en kan met relatief weinig behandelingen het hele jaar door een schoon en egaal straatbeeld worden bereikt.

De duurzame machines werken veilig en schadevrij en zijn geschikt voor (half)verhardingen binnen vele toepassingsgebieden van woonwijken tot industrieterreinen. Deze methode is ook geschikt voor onderhoud aan onder andere boomspiegels, speelterreinen, sportparken, begraafplaatsen, vliegvelden en havengebieden. Naast het verwijderen van onkruid zijn de machines ook te gebruiken voor reinigingswerkzaamheden.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER