Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

LedsGoEco wordt Enigine en wil motor van energietransitie zijn

NIEUWS
SPORTVELDEXPLOITATIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 27 september 2024
56 sec


LedsGoEco gaat verder onder de naam Enigine. Het bedrijf ziet deze naamsverandering ook als 'een strategische stap vooruit' en richt zich 'op het bieden van synergie in energiebeheer voor sportclubs en bedrijven'.


Met slimme oplossingen wil Enigine bestuurders helpen om het energiegebruik van hun club te optimaliseren met technologie die energie bespaart, opwekt, opslaat én beheert. LedsGoEco was al bekend van het leveren van duurzame oplossingen zoals ledverlichting en zonnepanelen, maar Enigine gaat nu verder. Het bedrijf ondersteunt sportclubs en bedrijven in heel Nederland met op maat gemaakte oplossingen. De aanpak is simpel: technologie en natuurlijke energiebronnen combineren om het maximale resultaat te behalen. Hierbij staat een energiemanagementsysteem (EMS) centraal, een slimme tool die clubs helpt hun energieverbruik en -opbrengst te optimaliseren.

Motor

De naam Enigine weerspiegelt de visie van het bedrijf. Het is een combinatie van energie, engine (motor), engineer (ingenieur) en synergie. Het bedrijf ziet zichzelf als de motor achter de energietransitie van sportclubs en bedrijven. Door technologie, engineering en natuurlijke energiebronnen slim te combineren, biedt Enigine oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. Denk aan het verminderen van de impact van netcongestie of de integratie van batterijopslag voor optimale energiebesparing.


'Met Enigine willen we sportclubs écht helpen om klaar te zijn voor de toekomst', zegt Raymond Tukker, directeur van Enigine. 'We weten dat de energietransitie voor veel clubs uitdagend is, maar wij zorgen voor oplossingen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan winstoptimalisatie. Het gaat om slimme keuzes, en daar zijn wij goed in.'

Speciale actie

Om de lancering van Enigine te vieren, biedt het bedrijf een speciale actie aan. Sportclubs die een batterij kopen, huren of leasen, ontvangen gratis een energiemanagementsysteem (EMS).


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Tuinmachineshow Dagen bij Lozeman Tuinmachines
donderdag 24 oktober 2024
t/m zondag 8 december 2024
Grote merken keren terug op Saltex 2024
woensdag 30 oktober 2024
t/m donderdag 31 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024
Tweedaags evenement Turftech24 bij KRC Genk
dinsdag 12 november 2024
t/m woensdag 13 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER