Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Husqvarna is officieel partner geworden van Liverpool FC

NIEUWS
BELEID & JURIDISCH
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 3 juli 2024
49 sec


Husqvarna is officieel partner geworden van Liverpool FC. Het partnership is onderdeel van een meerjarige overeenkomst tussen de voetbalclub en de Zweedse wereldspeler op gebied van terreinbeheer en gereedschappen voor groenonderhoud. De samenwerking zal onder meer zichtbaar worden via de diverse socialemediakanalen en via de ledborden in het stadion.

Om het partnership te vieren ontvangt Yvette Henshall-Bell, president Europe BU Forest and Garden Division Husqvarna Group, een officieel voetbalshirt van Liverpool FC.
Om het partnership te vieren ontvangt Yvette Henshall-Bell, president Europe BU Forest and Garden Division Husqvarna Group, een officieel voetbalshirt van Liverpool FC.

Zowel de velden van het Anfield stadion als de trainingscentra worden onderhouden met ultramoderne en innovatieve machines. Er worden maairobots ingezet die volledig autonoom werken met satellietnavigatie en accugereedschappen die een minimale ecologische footprint hebben. De samenwerking is volgens Husqvarna een logische ontwikkeling, nadat in 2021 de eerste maairobots ingezet werden op de velden van deze voetbalclub.

'We kijken ernaar uit om geweldige dingen te bereiken, zowel op als buiten het veld'

Yvette Henshall-Bell, president Europe BU Forest and Garden Division Husqvarna Group: 'We zijn trots op de samenwerking met Liverpool FC. We delen dezelfde waarden, innovatieve aanpak en focus op duurzaamheid en we kijken ernaar uit om geweldige dingen te bereiken, zowel op als buiten het veld.'

Topniveau

Anton de Jong, algemeen directeur Husqvarna Nederland: 'Gody Gakpo, Virgil van Dijk, Arne Slot en de lijst is nog langer. Ik hoef dus niet uit te leggen dat wij juist als Husqvarna Nederland ontzettend blij zijn met deze internationale samenwerking! Los van de emotie die bij voetbal altijd meetelt, biedt dit partnership volop kansen om verder te bewijzen dat we op topniveau presteren met onze innovaties als de Automower en accugereedschappen voor hoogwaardig onderhoud.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER