Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Veld van ADO Den Haag voor derde jaar op rij als beste beoordeeld

NIEUWS
BODEM & BODEMBIOLOGIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 3 juni 2024
42 sec


Voor het derde jaar op rij wordt het veld van ADO Den Haag tot het beste veld van Nederland uitgeroepen door de aanvoerders in de Keuken Kampioen Divisie.

Foto: VVCS
Foto: VVCS

De aanvoerders uit de Ere- en Eerste divisie geven wekelijks hun beoordeling van de velden in Nederland. Na elke speelronde ontvangt VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko van de aanvoerders van de uitspelende clubs een tekstbericht met de waardering van 1 (slecht) tot en met 5 (uitstekend) voor het veld waarop zij gespeeld hebben.

In de tussenstand na 20 speelronden stond ADO al bovenaan, zo ook in de eindstand. En daarmee werpt hun overstap naar echt gras in 2020, duidelijk zijn vruchten af. Het veld van de Haagse club werd afgelopen seizoen beoordeeld met een gemiddelde van 4,89 punten op een schaal van 5.

Nummer 2

Nummer 2 is de grasmat van FC Groningen met een beoordeling van 4,37 en Willem II is derde geworden met een beoordeling van 4,05. De kunstgrasvelden worden nog altijd beduidend minder hoog aangeschreven dan de natuurgrasvelden en zijn terug te vinden vanaf plek 12.


De schaal voor het Beste Veld zal binnenkort worden uitgereikt aan het team van greenkeepers van ADO Den Haag. Klik op deze link voor de complete uitslag.

LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER