Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Jan Coppens wordt ambassadeur van Smits

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 4 april 2024
71 sec


Jan Coppens draagt na bijna 40 jaar bij Smits BV Leading Water Solutions zijn taken over aan zijn collega's. Vanaf deze maand gaat Jan het rustiger aan doen en zal hij verdergaan als ambassadeur van Smits.


De ervaren verkoopadviseur heeft een enorm netwerk opgebouwd bij veel professionals in de golf- en tuinbouwsector. Per 1 april zijn zijn taken overgedragen aan vier bestaande collega's. Michael Sanders en Danny de Boer zijn namens Smits de contactpersonen voor de sport- en golfmarkt. Tim Rijkers ontfermt zich over tuin- en akkerbouw en Wilbert Vervoort wordt de man voor de glastuinbouw. 'Het is niet zo dat ik door vier man vervangen moet worden, maar Smits wil voor elke sector goed bereikbaar zijn en daarom is het takenpakket wat breder verdeeld.'

Gebak en bubbels

'Als ambassadeur heb ik vooral een representatieve en adviserende taak. Ik ben zeg maar van het gebak en de bubbels', vertelt Coppens lachend. Hij hoeft niet meer elke dag om halfzeven op te staan, maar gaat nog wel af en toe op pad. Deze donderdag bijvoorbeeld nog naar de oplevering van een project dat hij zelf nog verkocht heeft. 'Zo staan er nog een paar op de agenda', blikt hij alvast vooruit. Op deze manier kan hij langzaam wennen aan het leven van een gepensioneerde tijdens zijn 'snipperjaar' voor zijn officiƫle pensionering in 2025. Het jaar waarin hij 67 jaar oud wordt.


De afgelopen veertig jaar heeft hij elk jaar een aantal vrije dagen gespaard en daardoor kan hij al een jaar voor zijn pensioen stoppen met zijn vijfdaagse werkweek. 'Ik heb het op deze manier mogen doen, ook omdat bijvoorbeeld een dag in de week minder werken voor mij niet werkt(e).'

Derde ambassadeur

Coppens wordt de derde ambassadeur van Smits. De oprichters Henk en Jan Smits waren tot dusver de ambassadeurs van het bedrijf. Coppens: 'Het bedrijf bestaat bijna zestig jaar en een groot deel daarvan heb ik meegemaakt. De opgedane kennis en mijn grote netwerk kan ik als ambassadeur nog blijven gebruiken.' Die kennis zal hij de komende tijd verder overdragen aan zijn collega's. Zij kunnen de kersverse ambassadeur altijd om advies vragen.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Grote merken keren terug op Saltex 2024
woensdag 30 oktober 2024
t/m donderdag 31 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024
Tweedaags evenement Turftech24 bij KRC Genk
dinsdag 12 november 2024
t/m woensdag 13 november 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER