Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Lozeman zet tent op en neemt zeven maaiers mee naar Gras Innovatie Dag

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 2 juni 2023
78 sec


Lozeman Tuinmachines komt naar de Gras Innovatie Dag met in totaal zeven verschillende maaiers van Grasshopper en Gianni Ferrari, die opgesteld worden bij de eigen tent.


Zo is de Grasshopper 400D te bewonderen. Voor wie de meeste vierkante meters snel en comfortabel wil maaien is de Grasshopper 400D de juiste keuze. Met een krachtige 1,3 liter Kubota dieselmotor met 25,2 pk, geveerde voorwielen en een luxe stoel kan men uren achtereen grasmaaien.

De Grasshopper 325 AL is de meest gewilde diesel onder de zeroturnmaaiers. Met een 3-cilinder Kubota dieselmotor, een maaibreedte van 132 cm (met achterlozing) en scherpe prijsstelling een absolute topper, aldus Lozeman. De machine is geschikt voor het maaien van grote grasvelden, voor gebruik op campings en voor hoveniers.

De Gianni Ferrari Turbograss kenmerkt zich vooral door zijn wendbaarheid. De machine draait rond zijn as dankzij de compacte afmetingen en een innovatief systeem met een dubbele hydrostatische transmissie. De machine rijdt heel snel op terrein met bomen, bloemperken, hagen of in parken, over kleine grasperken en door smalle doorgangen.

De Gianni Ferrari Play Green X-pro is ontworpen voor het maaien en gelijktijdig opvangen van gras. Als gevolg van dit basisconcept, is het opvangsysteem in de machine gemonteerd: de stalen blower en de opvangbuis zijn in de basismachine gebouwd. De machine is goed geschikt voor meerdere doeleinden, zoals vegen en opvangen of bladzuigen, maar ook verticuteren of klepelen.

Volledig elektrisch

D Gianni Ferrari GSR+ is een volledig elektrische zitmaaier met lithium-ion batterijen. De maaier is uitgerust met een mulchmaaidek van 112 cm en een elektrische transmissie en aftakas. Het totale geïnstalleerde vermogen van 10,2 kW (gelijk aan 20 pk bij een brandstofmotor-model) zorgt voor een uitstekend maairesultaat. Dankzij zijn wendbaarheid en het maaidek voorop de machine kun je overal bij komen en maai je gemakkelijk rond bomen.


De Grasshopper 524 kan alles aan. Deze machine is een praktische oplossing voor alle maaiwerkzaamheden en levert krachtige prestaties. Het unieke aan de 524V is dat dit een zeer smalle maaier is met een maaidek van 107 cm. Hierdoor past de machine makkelijk door smalle doorgangen.

De Grasshopper 226 G4 tot slot is een compacte zeroturnzitmaaier met maaibreedte van 132 cm. Dankzij de twee soft-touch besturingshendels is deze maaier zeer wendbaar en eenvoudig te besturen.

Evenement: Gras Innovatie Dag
Locatie: Sportpark Zuilen in Utrecht
Datum: donderdag 8 juni 2023
Toegang: GRATIS
Website: www.grasinnovatiedag.nl

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER