Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Stierman De Leeuw toont complete assortiment professionele machines

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 8 mei 2023
61 sec


Stierman De Leeuw toont op de komende Gras Innovatie Dag zijn complete assortiment professionele machines voor onderhoud, renovatie en aanleg van een gazon.


Zo zijn er machines van het merk Eliet te zien. Deze machines staan bekend als oersterk en bedrijfszeker en zijn geschikt voor intensief professioneel gebruik. Denk hierbij aan verticuteermachines, doorzaaimachines, kantensnijders, en gazonsnijmachines. Door gebruik te maken van gepatenteerde technieken blinken deze machines uit in prestaties en rendement.

Daarnaast demonstreert Stierman De Leeuw EGO Power+ accutuinmachines. EGO onderscheidt zich met een uniek accuplatform van zeer krachtige accu's en snelle laadtijden. Of je nu de Zero-Turn zitmaaier gebruikt of een bosmaaier, alle accu's en machines zijn onderling uitwisselbaar met elkaar. Onlangs lanceerde EGO de vernieuwde Multitool PH1420 met carbon fiber steel. Deze multitool dingt mee naar de Gras Innovatie Award.

Twaalf opzetstukken

Op deze machine kun je twaalf verschillende opzetstukken plaatsen, zodat je ermee kunt bosmaaien, trimmen, snoeien, kanten snijden, vegen, onkruid verwijderen, de heg snoeien, et cetera. Het vernieuwende aan deze machine is naast de carbon fiber steel ook de gewijzigde aansluiting op verschillende werktuigen. Met deze vernieuwde aansluiting kun je nu ook het nieuwe trimmerdeel STA1600 aansluiten. Dit trimmerdeel, eveneens met carbon fiber steel, is uitgerust met Powerload technologie. Dit stelt de gebruiker in staat om met een druk op de knop het maaidraad in de kop op te winden.


Aanmelden voor Gras Innovatie Dag

De Gras Innovatie Dag van uitgeverij NWST vindt plaats op donderdag 8 juni op Sportpark Zuilen (Utrecht). Op deze dag draait alles om gras. Niet alleen worden de nieuwste machines en producten gedemonstreerd, maar er is ook heel veel informatie over alles wat met gras en grasonderhoud te maken heeft.
Geen beurs dus, maar één plek waar alle noemenswaardige innovaties en machines live werkend te zien zijn. Aanmelden kan via deze website.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER