Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Condor Grass en Nootenboom trekken samen op

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, zondag 5 maart 2023
68 sec


Condor Grass en Nootenboom Sport bemannen samen een stand op de vakbeurs, en wel nummer 2.4.15.


Condor Grass produceert kunstgras voor landscaping, leisure en sport. Met zijn decennialange ervaring heeft het bedrijf een marktleiderspositie opgebouwd in de landscapemarkt. Het levert een Nederlands kwaliteitsproduct tegen een internationaal concurrerende prijs. Condor Grass biedt alle denkbare kunstgrasoplossingen, van balkongras tot FIFA-gecertificeerde voetbalvelden. Condor Grass werkt met diverse partijen samen en staat altijd open voor nieuwe ideeën voor de aanpak en realisatie. De medewerkers zijn beschikbaar voor een vrijblijvend gesprek of bezoek.

Naast de standaardcollectie voor alle mogelijke sporten biedt Condor Grass ook duurzame voetbalsystemen gevuld met BrockFill. Deze systemen vergen een juiste aanpak als het gaat om benadering, overtuiging, realisatie en onderhoud. Om te voorkomen dat er concessies gedaan worden aan de kwaliteit, worden de BrockFill-velden onder verantwoordelijkheid van Condor Grass geïnstalleerd. De eerste twee velden in Europa zijn al op deze manier gerealiseerd en worden nu gemonitord. Voor de nationale en een aantal internationale voetbalbonden zijn certificaten beschikbaar. Deze duurzame infill voor sportvelden bestaat voor 100 procent uit natuurlijk materiaal, namelijk hout. De zes voordelen hiervan zijn optimale tractie, minder opspattend infill, de mogelijkheid om veilig slidings te maken, de verkoelende werking, duurzaamheid en uitstekende drainage-eigenschappen.

De medewerkers van Nootenboom Sport beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van aanleg en onderhoud van natuurgrasvelden, kunstgrasvelden, atletiekbanen, valdempende ondergronden en speeltuinen. Dankzij de samenwerking met Condor Grass kan Nootenboom Sport uw tennisbaan, voetbal-, hockey-, rugby- of korfbalveld aanleggen en onderhouden. Op de beurs willen de medewerkers hun vakmanschap tonen en opdrachtgevers laten zien dat ze werken met de modernste technieken. De markt vraagt momenteel om natuurlijke infillmaterialen in kunstgrasvelden. Met kurk, olijfpitten en BrockFill heeft het bedrijf opdrachtgevers een brede range te bieden op dit gebied.


Vakbeurs Sportaccommodaties

De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt plaats in Expo Houten op donderdag 9 maart. Er zijn meer dan 140 exposanten aangemeld voor de beurs. Een bezoek aan de beurs én alle lezingen zijn volledig gratis. Dit geldt ook voor parkeren, koffie, thee en fris

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER