Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Vos Capelle, al bijna tachtig jaar een betrouwbare toeleverancier

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, donderdag 9 februari 2023
65 sec


Vos Capelle staat al 79 jaar bekend als een betrouwbare toeleverancier voor de tuinbouw en het openbaar groen. Medewerkers van Vos Capelle zijn tijdens de vakbeurs te vinden in standnummer 2.124.


'Wij voorzien professionele en particuliere klanten van maatwerkadvies met de bijbehorende producten, voor een gezonde groei van fruit, groenten, bomen, planten en gras. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tijdens de beurs te ontmoeten en bij te praten over de ontwikkelingen in het openbaar groen. Graag vertellen wij meer over de innovaties die gaande zijn in de sportveldenbranche, van waterbuffering tot innovatieve grasmengsels', zo meldt Vos Capelle.

Het bedrijf biedt bezoekers van de beursdag een inkijkje in bodem- en watermanagement. 'Zo presenteren wij draadloze Spiio-vochtsensoren, die aangeven of beregenen wel echt noodzakelijk is. Daarnaast tonen we meststoffen met een toegevoegde wetting agent (VOSCA Humiterra WA). Verder laten we producten zien waarmee vocht egaal en homogeen verdeeld wordt in de bodem. Deze producten hebben we in vloeibare vorm (Aqua Aid Hydra 30 plus) en in granulaire vorm (Aqua Aid PBS 150). Voor een snel herstel na extreme weersomstandigheden adviseren wij het grasmengsel Barenbrug Resilient Blue Sport. Proeven hebben uitgewezen dat de rassen die in dit mengsel zitten drie tot vier weken eerder zijn hersteld dan traditionelen rassen.'

Kortom: of het nu gaat om de bodem of om grasplanten, Vos Capelle kan iedereen van dienst zijn op het gebied van watermanagement en bodemhuishouding. Op de beurs wordt een aantal nieuwe producten getoond waarvan Vos Capelle graag de voordelen toelicht. 'Onze producten bieden toegevoegde waarde op het gebied van bodemverbetering, watermanagement, voeding en grasmengsels. Kom naar stand 2.124 en laat je door ons inspireren en adviseren over de mogelijkheden.'


Vakbeurs Sportaccommodaties

De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt plaats in Expo Houten op donderdag 9 maart. Er zijn meer dan 140 exposanten aangemeld voor de beurs. Een bezoek aan de beurs én alle lezingen zijn volledig gratis. Dit geldt ook voor parkeren, koffie, thee en fris.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER