Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

De sportaccommodatie van de toekomst

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 2 september 2022
143 sec


Dit jaar bestaat W&H Sports twintig jaar. Een mooi moment om terug te blikken, maar zeker ook om vooruit te kijken. Waar zij ooit begonnen als leverancier van sport- en inrichtingsmaterialen, zoals doelen en dug-outs, zijn zij na twintig jaar uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat nadenkt over de toekomst. Dit doen zij door innovatieve oplossingen te bieden die ervoor zorgen dat een vereniging mee kan gaan met haar tijd en daardoor kan blijven bestaan.


Uiteraard zijn de traditionele inrichtingsmaterialen, zoals doelen en dug-outs, onlosmakelijk verbonden met een club. Dat is waarmee W&H Sports groot is geworden en waarvan ze nu nog steeds kwalitatief hoogwaardige materialen leveren. Niet voor niets heeft W&H Sports jaren geleden het kwaliteitsconcept 'Scoren met kwaliteit' in het leven geroepen. Dit houdt in dat zij op veel producten maar liefst acht jaar garantie geven op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie en dat deze materialen ook met het TÜV-certificaat worden geleverd (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN). Dit kunnen zij doen omdat de materialen volledig zijn gelast en inwendig zijn versterkt. Iets wat je aan de buitenkant niet ziet, maar wat er wel voor zorgt dat de materialen van W&H Sports langer meegaan. Maar er is meer dan de traditionele inrichtingsmaterialen. In de loop der jaren hebben zij het leveringsaanbod al uitgebreid met onder andere een ruim aanbod van tribunestoelen en kleedkamerinrichting. Zo kan een vereniging van A tot Z door W&H Sports ontzorgd en ingericht worden.

Kansen

Omdat wensen van een gebruiker of lid van een vereniging ook veranderen en bij veel clubs de ledenaantallen teruglopen en daardoor ook de inkomsten, heeft W&H Sports haar leveringsprogramma ook uitgebreid met innovatieve en interactieve concepten. Hierdoor is er voor een vereniging de mogelijkheid om naast haar eigen sport ook andere sporten aan te bieden, andere vormen van het huidige sportaanbod en/of voor het ontplooien van commerciële activiteiten. Een vereniging zou bijvoorbeeld een outdoor fitnesslocatie of een Urban SkillCourt kunnen realiseren. Naast dat de vereniging er zelf gebruik van kan maken, kan deze op andere momenten worden verhuurd aan derden. Met bijvoorbeeld de SportBox, gevuld met trainingsmaterialen, zou de accommodatie ook door andere doelgroepen - denk aan een bootcampclub of voor scholen - kunnen worden gebruikt.


SmartGoals Urban SkillCourt

De mobiele SmartGoals worden al jaren ingezet op de sportvelden. Hiermee kan op een attractieve en innovatieve manier getraind worden. Vanaf nu heeft W&H Sports ook een SmartGoals Urban SkillCourt. Dit is een interactief multifunctioneel court waarop gesport en gespeeld kan worden met een permanente opstelling van SmartGoals. Het unieke aan de Urban SkillCourts is de combinatie van bewegen/sport & gaming (gamification). Door middel van een app kunnen gebruikers inloggen en gebruikmaken van verschillende tests. Het SkillCourt is volledig naar eigen wens in te richten en kan ook worden voorzien van andere inrichtingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld voetbaldoelen, de SportBox en outdoor fitnessmaterialen en is uitermate geschikt voor de openbare ruimte of om te plaatsen bij een vereniging.


SportBox

De SportBox is een opslagruimte voor verschillende sportmaterialen. Bij de SportBox original en light kan de inhoud helemaal zelf worden samengesteld met diverse fitness- en trainingsmaterialen. Maak je sportaccommodatie of de openbare ruimte multifunctioneler door verschillende materialen ter beschikking te stellen. Zo kan iedereen, individueel of in groepjes, op elk gewenst moment van de dag gaan sporten. Bijkomend voordeel is dat gebruikers wellicht worden uitgedaagd om eens een keer andere materialen uit de SportBox te gebruiken dan ze normaal doen en dus een nieuwe tak van sport proberen. Zo blijft het sporten leuk en gevarieerd!


Naast de original- en de light-uitvoering, is er ook nog de SportBox XS. In deze SportBox kun je kleine materialen opbergen, zoals een voetbal, basketbal of padelset. Deze SportBox is optioneel leverbaar op een standaard, zodat je hem gerichter ergens kunt plaatsen. Bijvoorbeeld bij een voetbalveldje, zoals een Cruyff Court, een 3×3 basketbalveld of bij een padellocatie, zodat er niet op elk moment van de dag iemand aanwezig hoeft te zijn voor het uitlenen van padelrackets.

Gebruikers kunnen zich registreren via een app en met een app-&-move-concept kunnen gebruikers de SportBox openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken. Hiermee wordt direct het gebruik (en misbruik) gemonitord.

W&H Sports spart graag met een vereniging om te kijken naar een toekomstbestendige oplossing waarbij de kernwaarden van de vereniging niet verloren gaan, maar op een juiste manier worden vertaald naar de huidige maatstaven.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER