Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Alleen maar alles voor uw accommodatie

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 11 april 2022
81 sec


Vakbeurs Sportaccommodaties mag weer

Talloze factoren spelen een rol bij het realiseren van een sterke sportaccommodatie. Heeft u circulaire, duurzame of groene ambities? Of zet u in op betaalbaarheid, toegankelijkheid of innovaties? De Vakbeurs Sportaccommodaties vestigt als enige evenement in Nederland alle aandacht op de accommodatie zelf - zowel voor binnen- als buitensport. Na twee jaar wachten mag de beurs eindelijk weer plaatsvinden!


Op de beursvloer in Expo Houten tonen bedrijven en organisaties alle nieuwe
producten, diensten en innovaties die voor een toekomstbestendige accommodatie van belang zijn. Dit gaat bijvoorbeeld om de bouw en inrichting van accommodaties, maar ook om beheer en onderhoud. De hele markt is deze dag op één locatie verzameld. Zo zien, horen en voelen bezoekers ter plekke wat de nieuwste mogelijkheden in het vakgebied zijn.


Er is een breed aanbod van exposanten, die gespecialiseerd zijn in bouw en renovatie, inrichting, grasvelden, sportvloeren en meer. Bent u op zoek naar een passend advies bij aanleg, realisatie of renovatie? Op de beursvloer staan ook adviesbureaus en ontwerpers die u op weg kunnen helpen.

Kennisdeling

Waar de beursvloer een breed overzicht van de ontwikkelingen geeft, kunnen bezoekers tijdens het lezingenprogramma juist de diepte in. Bij zo'n 25 sessies van 30 minuten brengen specialisten u op de hoogte van actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen. Uit het programma blijkt de grote interesse in verduurzaming. Er wordt onder meer gekeken hoe duurzaamheidsdoelen ook voor kleinere accommodaties haalbaar worden, bijvoorbeeld door middel van beschikbare subsidies.


Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie én gratis toegangskaarten naar www.vb-sa.nl.

Uitgelichte lezing:

Verduurzamen en een lagere energierekening, zonder eigen middelen
Eén van de grootste kostenposten van een sportclub is de energierekening. Sportenergie geeft als onafhankelijk adviseur inzicht in de verschillende oplossingen, belangrijke aandachtspunten bij het realiseren van energievoorzieningen en de vele financierings- en subsidiemogelijkheden. Met deze inzichten kan iedereen stappen zetten naar een lagere energierekening, waardoor er geld overblijft voor meer sportmateriaal, meer vrijwilligers, meer activiteiten. Samen voor een duurzame club!

Uitgelichte lezing:

Hoe gaan grassen met droogte om?
We krijgen steeds vaker te maken met droogte en een tekort aan zoet water om natuurgras(sport)velden mee te beregenen. Al in het voorjaar treedt er droogte op, maar zeker ook in de zomer zijn er langere periodes waarin gras het zonder voldoende water moet stellen. Tijdens deze lezing wordt inzichtelijk wat de verschillen zijn tussen voorjaars- en zomerdroogte, hoe grasplanten hiermee omgaan en, nog belangrijker, wat u als professional kunt doen om een gezonde mat te krijgen of juist te behouden.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER