Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Inkomsten genereren door een slimme inrichting van je hockeyveld

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 17 juli 2020
63 sec


HockeyPartner ondersteunt hockeyclubs in de complete inrichting van de velden

HockeyPartner heeft een groot assortiment aan materialen voor op en rondom hockeyvelden en is leverancier bij vele hockeyclubs in Nederland en België. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteit hockeymaterialen, een snelle service en een persoonlijk contact. Ze ondersteunen clubs van A tot Z in de inrichting van uw hockeyveld, met daarbij slimme tips voor het genereren van extra inkomsten.


Hockeyen voor pro's

U kunt bij HockeyPartner terecht voor diverse materialen voor op en rondom hockeyvelden. Zo heeft u een ruime keuze aan hockeydoelen, dug-outs, maatwerk tribunes en veld-/zaal- en trainingsmateriaal. Zij werken tevens samen met de bekende hockeyers Pirmin Blaak en Tom Boon. Boon en Blaak gebruiken de materialen intensief bij hun hockeyscholen en clinics. De hockeydoelen en dug-outs worden onder andere ingezet bij de Euro Hockey League (EHL), de Europese Kampioenschappen, Olympische Qualifyers en bij vele hoofdklasse clubs.


De doelen van HockeyPartner kenmerken zich door de extra versterkte voorpanden, handige netbevestiging met netstrips, diverse reclame-mogelijkheden en het unieke en herkenbare design. Voor de jeugd en voor trainingsdoeleinden hebben zij tevens een mooi assortiment aan jeugd- en minihockeydoelen. De jeugddoelen zijn robuust en geschikt voor intensief gebruik. De minidoelen zijn erg handig voor trainingen of gebruik in de tuin. Een mooi wit doelnet maakt het doeltje helemaal af. Er is een breed assortiment aan dug-outs. De dug-outs kunnen in elke afmeting worden geleverd en worden voorzien van een bank van vurenhout, meranti hardhout of een frame met kuipstoelen. Daarnaast zijn de dug-outs te voorzien van vele extra opties zoals reclame, kledinghaken, tassenplank en meer. Ook voor zaalhockeymaterialen, hockeyveldjes, hockeytouw en andere trainingsmaterialen is HockeyPartner graag uw partner.

Financieren

Met de mooie reclame opties die de materialen van HockeyPartner bieden kunt u op gemakkelijke wijze de aanschaf financieren. Neem voor een vrijblijvend advies op maat contact met HockeyPartner op via 010 - 30 20 354 of kijk op de website: www.hockeypartner.nl.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER