Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Hockeyvelden van CCGrass blijken groot succes in Nederland

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 29 juni 2020
65 sec


MHC De Mezen, een hockeyclub in Harderwijk die werd opgericht in 1963, is sinds kort de trotse eigenaar van nieuwe CCGrass FastPro HF 13-hockeyvelden. Dit is de nieuwste ontwikkeling in hockeyspeeloppervlakken, getest op basis van de KNHB-normen, van de grootste producent van kunstgras ter wereld.


Net als bij veel andere Nederlandse clubs spelen er op de velden verschillende teams, waaronder de Meisjes A1, dat in de tweede klasse Oost speelt. Onlangs lieten de spelers na een wedstrijd weten: 'We zijn ontzettend blij met onze nieuwe velden van CCGrass. Deze velden zijn van hoogwaardige kwaliteit en heel goed om op te spelen en trainen.'

Nimo Chen, salesmanager bij CCGrass Netherlands, voegt daaraan toe: 'Tussen CCGrass en MHC De Mezen bestaat al lange tijd een intensieve en vruchtbare samenwerking, die geleid heeft tot de installatie van deze velden. Wij zijn altijd bereid om meer hoogwaardige producten en systemen te leveren aan andere clubs in Nederland.'

Voor de velden is het topproduct van CCGrass gebruikt: FastPro HF 13 mm, dat door de FIH gecertificeerd is op wereldniveau. Ze worden gebruikt voor nationale en internationale tophockeywedstrijden. Het product bestaat uit zacht en duurzaam garen dat getuft is in een stabiele tapijtrug, wat een snelle en consistente balrol geeft, met een droog of een nat oppervlak.

Daarnaast heeft CCGrass twee hockeyvelden aangelegd bij de Oldenzaalse hockeyclub Bully: een waterveld en een zandgevuld veld, met YEII als belangrijkste product.

Als voorkeursleverancier van de FIH garandeert CCGrass dat al zijn hockeysystemen beantwoorden aan de van toepassing zijnde testcriteria, zoals onder meer balrol, balstuit en schokabsorptie. FastPro HF13, het wereldwijde product van CCGrass, is gecertificeerd voor professionele hockeywedstrijden op topniveau, zoals de Olympische Spelen en de Wereldcup.

De beide Nederlandse clubs zijn goed bereikbaar en heten, net als CCGrass, bezoekers welkom om deze velden te komen bezichtigen en meer te weten te komen over het hockey-assortiment van CCGrass.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met:
Nimo Chen
Salesmanager CCGrass
Mobiel: +86 15895814411
E-mail: nimo_chen@ccgrass.com

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER