Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Totaaloplossing op maat

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
zaterdag 28 december 2019
79 sec


Ledverlichting van Lumosa: van begin tot eind in huis ontworpen

Sinds 2004 ontwikkelt Lumosa ledverlichting voor sportvelden. Lumosa zorgt niet alleen voor kwalitatieve ledverlichting, maar ook voor een totaaloplossing op maat. Hierbij hoort het geven van advies, het ontwikkelen op maat en tevens het leveren van service na de installatie. De ledverlichting van Lumosa wordt van begin tot eind in huis ontworpen, geproduceerd en getest.


Het persoonlijke advies wordt in overleg gegeven door specialisten die ervoor zorgen dat de ledverlichting van Lumosa wordt ingezet naar de wensen van de klant. Vervolgens gaat een team aan de slag met het produceren van de lampen, het opmaken van lichtplannen en het uitrichten van de armaturen. Lumosa heeft dus alles in huis en kan zo een kwalitatieve totaaloplossing aanbieden.

Duurzaamheid en entertainment

Een mooi voorbeeld van Lumosa-ledverlichting is de nieuwe verlichting van FC Dordrecht. Dit is de eerste club in de Keuken Kampioen Divisie die kiest voor duurzame verlichting in combinatie met spectaculaire lichtshows. Niet alleen wordt het energieverbruik met 50 procent flink verminderd, maar het zicht op de bal en spelers wordt ook nog eens verbeterd. Dat is niet alleen prettig voor de spelers zelf, maar ook voor toeschouwers. Doordat de verlichting voldoet aan de eisen van de KNVB-licentie, is het veld van FC Dordrecht nu ook geschikt voor live uitzendingen op Fox Sports!


Daarnaast wil FC Dordrecht meegaan in de spectaculaire beleving van lichtentertainment. In combinatie met LumosaTouch kunnen er diverse lichtshows geprogrammeerd worden. Deze lichtshows maken zonder al te veel bijkomende kosten een overweldigende indruk en zorgen voor extra sfeer, bijvoorbeeld tijdens het opkomen van de spelers of in de rust. Ook voor lokale clubs is het mogelijk hiermee de show te stelen.

Interactieve regie in handen

Met de interactieve app LumosaTouch kan de ledverlichting van Lumosa flexibel ingezet worden. LumosaTouch is bedoeld om de ledverlichting op een eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke manier aan te sturen. Zo is in één oogopslag het gehele sportpark te zien. Verder kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om tijdens trainingen alleen een specifiek deel van het veld te verlichten.


Niet alleen de ledverlichting van Lumosa kan met de app aangestuurd worden; ook poorten, deuren, thermostaten, camera's en irrigatiesystemen kunnen aangesloten worden op het systeem. Met LumosaTouch ligt de complete regie van het park in een smartphone, tablet of computer.

Benieuwd wat Lumosa voor uw sportvereniging kan betekenen? Kijk dan op www.lumosa.eu of stuur een e-mail naar info@lumosa.eu.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER