Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Clubondersteuning op Preau-niveau

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 4 januari 2019
55 sec


Om clubs nog beter te laten presteren en meer rendement te laten behalen, heeft Preau Sports een loyaliteitsprogramma ontwikkeld: Preau Membership. Met dit Membership kunnen clubs profiteren van inkoopkorting, gratis gebruik van het trainersplatform, één contactpersoon voor alle sportmaterialen, gebruik van innovatieve trainingsmaterialen én een kickbackfee aan het einde van het jaar.


Preau Sports

Als totaalleverancier voor sportverenigingen levert Preau Sports al jaren kwalitatieve sport-, inrichtings- en trainingsmaterialen. Sinds kort heeft Preau Sports ook teamwear toegevoegd aan het leveringsprogramma door een samenwerking aan te gaan met INARIA, een sportkledingmerk dat in 1999 is opgericht in Toronto en dat staat voor unieke designs en ongeëvenaard maatwerk. Met dit zeer complete assortiment start Preau Sports nu dus met een loyaliteitsprogramma, met als doel voor alle betrokken partijen een win-winsituatie te creëren.


Oorsprong

Sportverenigingen worden vaak volledig op vrijwillige basis bestuurd, waarbij de bestuurstaken vaak naast een fulltime baan worden vervuld. Hierdoor verlopen zaken niet altijd even efficiënt. Door het gebruik van één leverancier wordt tijd bespaard, vermindert de organisatiedruk voor de inkoper en worden de inkoopkosten verlaagd door schaalvoordelen (inkoopkortingen).


Het Preau Membership

Door alle producten en diensten van Preau Sports te combineren, ontstaat er een totaalaanbod dat verenigingen naar een hoger niveau kan tillen. Kwalitatieve materialen maken de vereniging future-proof. Het trainersplatform SoccerPLAY biedt clubs een gefundeerde structuur en leidt trainers en spelers op met een visie. En de teamwear van het merk INARIA zorgt voor een unieke uitstraling in en om het veld. Clubs die het Preau Membership hebben, kunnen daarnaast kosteloos gebruikmaken van innovatieve trainingsmiddelen, zoals SmartGoals. Op deze manier kunnen er op, rond en in het veld grote stappen vooruit worden gezet.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER