Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Duurzaam inrichten van uw sportaccommodatie

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
woensdag 24 oktober 2018
79 sec


Duurzaamheid staat ook bij de KNLTB hoog in het vaandel. Zij zijn van mening dat duurzame tennisverenigingen een basisvoorwaarde zijn voor een gezond klimaat. Het duurzaam inrichten van een sportaccommodatie pakt op de lange termijn gunstig uit. De materialen hebben een langere levensduur en brengen minder onderhoudskosten met zich mee. De KNLTB ondersteunt verenigingen die duurzaam bezig zijn en deelt de initiatieven onder andere verenigingen.


SPORTBANK: dé zitbank voor sport

W&H Sports kan de vereniging ondersteuning bieden bij het duurzaam inrichten van de vereniging. Veel van onze producten zijn duurzaam geproduceerd en recyclebaar. Nieuw in het assortiment is de SPORTBANK, een ideale oplossing voor vaste of mobiele plaatsen. Deze is 100% recyclebaar. De bank biedt volop comfort, opbergruimte en commerciële kansen. Bij veel grote tennistoernooien zoals ATP, ITF en de Fedcup is de SPORTBANK inmiddels ingezet. Deze bank is niet alleen duurzaam, een vereniging kan met de bank ook nog sponsorinkomsten genereren. De hele SPORTBANK kan worden voorzien van reclame-uitingen. Dat zorgt voor exposuremogelijkheden voor sponsors.


De voordelen van de zitbank:
- zowel binnen als buiten te gebruiken
- in diverse kleuren leverbaar
- exposuremogelijkheden voor sponsors en adverteerders
- te gebruiken voor tijdelijke evenementen en wedstrijden
- onder de armleuning is ruimte voor bidons
- geïntegreerde openingen voor parasols

Naast comfortabel zitten, moet er natuurlijk ook prettig getennist kunnen worden. Het oefenen van forehand, backhand of dropshot is mogelijk op de tennismuur ‘smash-back’ van W&H Sports. Die is leverbaar in veel verschillende formaten en met of zonder ballenvanger. Op de professionele modulaire vloer van W&H Sports kan zowel binnen als buiten tennis gespeeld worden. De modulaire tegels kunnen snel en eenvoudig op elke vlakke en verharde ondergrond gelegd worden en zijn ideaal toe te passen voor permanent of tijdelijk gebruik, zoals bij evenementen. De tegels zijn gemaakt van duurzaam polypropyleen en zijn voorzien van UV-stabilisatoren. Het revolutionaire ‘interlocking’-systeem zorgt voor een goede onderlinge verbinding en de juiste sporttechnische eigenschappen.

Nieuwe schroeffundatie

Ze worden vaak over het hoofd gezien, maar zonder tennispalen kan het spel niet gespeeld worden. De palen zijn in veel soorten en maten – zoals ovaal, vierkant, vaste en mobiele palen – verkrijgbaar. Nieuw is de innovatieve schroeffundatie. Normaal worden tennispalen in betonfundaties of in verlengde grondpotten aangebracht. Vanaf nu is het mogelijk om deze in een schroeffundatie te zetten. Dit heeft de volgende voordelen: kosten- en tijdbesparing, geen beton, niet graven, milieuvriendelijk en meerdere keren te gebruiken, dus een lange levensduur.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER