Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Allroud Vakman/Bedrijfsleider gezocht bij RolugroBen jij van alle markten thuis? En lijkt het jou wel wat om te werken in de dynamische wereld van kunstgras? Dan ben jij binnenkort misschien wel de allround bedrijfsleider op ons kantoor te Groenlo.

Wat ga je doen?
In de functie van Allround Bedrijfsleider is geen enkele dag hetzelfde. Je bent samen met de eigenaar en office manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de organisatie.

Je bent de spil tussen klant en kantoor, op het gebied van kunstgras aanleg in tuinen, playcourts en de verkoop van machines. In deze functie bezoek je onze (potentiële) klanten om de werkzaamheden te inventariseren. Op basis hiervan maak je een calculatie en werk je een passende offerte uit. Je hebt hierbij contact met leveranciers, je verzorgt de planning en uitvoering, beheert het machinepark en draagt waar nodig verbeteringen aan in de huidige werkwijze. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s in de binnen- en buitendienst.

Verder houdt je je bezig met het aanboren van nieuwe afzetgebieden, werk je geregeld buiten, en ondersteun je de eigenaar bij het uitvoeren van verschillende projecten.

Een dynamische functie waarin je je zeker niet gaat vervelen!

Waar zijn wij naar op zoek:

• Een persoon met een afgeronde MBO/HBO opleiding richting civiele techniek, bouw, infra, grond-, weg en waterbouw, cultuur techniek;
• Goed technisch inzicht;
• Je hebt ervaring in de wereld van kunstgras of ander cultuur technisch werk;
• Je bent proactief, sociaalvaardig en hebt graag en op een nette, vlotte manier contact met je klanten;
• Je bent een teamplayer;
• Je bent flexibel, zorgvuldig, assertief, stressbestendig, oplossingsgericht en beschikt over een gezonde dosis humor;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durft beslissingen te nemen;
• Je hebt kennis van het Office Pakket;
• Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Je bent in het bezit van rijbewijs BE.

Wie zijn wij:

Rolugro is een organisatie welke gespecialiseerd is in kunstgras. Van advies, ontwerp en aanleg van kunstgras tot het onderhoud van kunstgras. Wij hebben op dit gebied meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd en zijn een ervaren partner voor verschillende kunstgrasprojecten/bedrijven. De door ons aangelegde tuinen, indoor velden, multi playcourts en sportvelden zijn daarom door heel Nederland, België en Duitsland terug te vinden. Meer informatie is te vinden op www.rolugro.nl

Ja, ik wil deze baan!
Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief waarin jij ons overtuigd waarom jij onze collega moet worden! Hopelijk zien we je snel in de dynamische wereld van kunstgras. Mailen kan naar info@rolugro.nl t.a.v. Rob Oude Luttikhuis.

Soort dienstverband: fulltime

Rolugro Pitch & Equipment BV
Batterij 4D
7141 JL Groenlo
+31 (0) 544-468159

VACATURES