Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Sportbedrijf Rotterdam zoekt Locatiemanager BSportbedrijf Rotterdam
De gemeentelijke sportvoorzieningen en sportprogrammering zijn verzelfstandigd. Sportbedrijf Rotterdam is op 1 januari 2018 officieel van start gegaan. Rotterdammers met plezier aan het bewegen krijgen én houden. Dat is de missie van Sportbedrijf Rotterdam. Sport en beweging geven mensen energie en een positief gevoel. Het zorgt er ook voor dat je je verbonden en meer thuis voelt in je omgeving. Die ervaring willen we aan zoveel mogelijk Rotterdammers én bezoekers meegeven. Als collega van Sportbedrijf Rotterdam inspireer je elke Rotterdammer om te gaan sporten en bewegen.

We zorgen voor toegankelijke, schone en veilige sportvoorzieningen. We bieden samen met de Rotterdamse sportaanbieders programmering en producten aan, waardoor mensen graag in beweging komen en blijven. We zijn klantgericht, ondernemend, innovatief en professioneel.

Hoe beter wij sporters begrijpen, hoe beter we hen kunnen bedienen. Door ons te verplaatsen in de (potentiële) bezoekers en huurders, kunnen we klantgericht te werk gaan.

De afdeling Buitensport en Onderhoud
Bij de afdeling Buitensport en Onderhoud is het huurders- en eigenarenonderhoud en het onderhoud van zowel gebouwen, sportterreinen als installaties van alle voorzieningen ondergebracht. Ondernemingskracht moet in de hele afdeling geborgd zijn, maar er ligt hiervoor een extra taakaccent bij het management, ondersteund door twee productspecialisten Buitensport. De uitdaging ligt in het optimaal benutten van de buitensportcomplexen. Dit betekent dat op creatieve en innovatieve wijze naar mogelijkheden wordt gezocht om de bezettingsgraad van de complexen verder te verhogen. De opgave is ook hier om vanuit een traditioneel beherende rol te ontwikkelen
naar een meer sturende rol op exploitatie en ondernemerschap.

De functie locatiemanager
De Locatiemanager B geeft, tezamen met de Locatiemanager A, leiding aan een team van ongeveer 40 fte onderhoudsmedewerkers, monteurs en verenigingsassistenten. Samen vormen zij het team
Uitvoering onderhoud terreinen. Als Locatiemanager B ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en (cultuurtechnisch) onderhoud van de buitensportaccommodaties. Je onderhoudt contact met gebruikers van de accommodaties, beheert het onderhoudsbudget, plant het werk van het team en je beoordeelt prijsaanbiedingen voor het jaarlijks onderhoud. Je adviseert de Locatiemanager A en de manager Buitensport en Onderhoud inzake gewenste aanpassingen en/of verbeteringen op cultuurtechnisch gebied. Je bereidt uit te besteden onderhoudswerkzaamheden voor in samenwerking met het Team Onderhoud en coördineert de uitvoering ervan.

De belangrijkste taken zijn:
• Aansturing van de medewerkers binnen het team Uitvoering onderhoud terreinen.
• Indelen van de werkzaamheden van het team.
• Beheren van onderhoudsbudget.
• Onderhouden van contacten met gebruikers, verenigingen.
• Houden van toezicht op uitvoering werk door derden.
• Advisering gemeente op ingrijpende renovatie en modernisering van accommodaties en bij nieuwbouwontwikkelingen.
• Bijhouden vakkennis (vooral ook o.g.v. wet- en regelgeving) en onderhouden netwerk.

We vragen
• HBO werk- en denkniveau
• Meerdere jaren ervaring met het aansturen van uitvoerende teams
• Kennis van beheer- en onderhoudsmethodes van sportvelden
• De overige competenties die je hebt zijn resultaatgericht werken, samenwerken, klantgericht, zelfstandig en planmatig werken.

We bieden
Wij bieden uitdagende en zelfstandige functies in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je bij ons rekenen op een jaarcontract. De functie is -conform de cao Vermo- ingeschaald in salarisklasse 9 (maximaal bruto € 3.805 per maand). Inschaling vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring.

Contact
Interesse? Solliciteren kan via werken@sportbedrijfrotterdam.nl.
We zien graag jouw motivatiebrief met je CV tegemoet.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Bart Gaell, manager Buitensport, tel: 06-51483494. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Chris Dobber, HR coördinator, tel: 06-12745701.
Je kunt reageren tot uiterlijk 10 dagen na het verschijnen van deze vacature.

VACATURES
GREENFORUM