Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Vitagro B.V. zoek adviseur voor sportvelden en golfbanenVitagro B.V. in Elst (Gld.) houdt zich bezig met het adviseren en verkopen van een bestaand assortiment biologische plantverbeteringsmiddelen, bodemverbeterende producten, milieuvriendelijke meststoffen en graszaden aan de professionele eindverbruiker zoals boomkwekerijen, cultuurtechnische bedrijven, golfbaanexploitanten, gemeenten en sportverenigingen. Om aan de groeiende vraag van bestaande klanten te kunnen voldoen zijn wij op zoek naar een goede en ervaren:

ADVISEUR VOOR SPORTVELDEN EN GOLFBANEN
(Midden en West Nederland)

De functie betreft:
- Onderhouden en uitbouwen van de bestaande klanten
- Adviseren van beheerders van sport- en golfbanen
- Gezamenlijke plannen opstellen naar een duurzame ontwikkeling met de huidige adviseur

Wij vragen:
- Enige jaren ervaring in de advisering in openbaar groen of andere gewassen
- Kennis van bodem, planten, bemesting en graszaden
- Een adviserende instelling met een klantvriendelijke benadering
- Bij voorkeur iemand enige jaren ervaring in de business to business verkoop van meststoffen en graszaden

Vitagro bied je een afwisselende, zelfstandige en boeiende functie in een familiebedrijf waarin je de vrijheid krijgt om zaken uit te voeren. Met onze klanten hebben wij een langjarige relatie gebaseerd op vertrouwen en succesvol advies. De organisatie is informeel, mensgericht en praktisch ingesteld. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak die mede gebaseerd zijn op je ervaring, opleiding en behaalde resultaten.

Nieuwsgierig? Voor meer informatie over deze functie kun je vragen naar Piet Goossens 06-54246047. Informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.vitagro.nl

Ben je geïnteresseerd en durf je deze uitdagende functie aan? Stuur dan vóór 15 februari a.s. een brief met daarin je motivatie en CV aan: Vitagro B.V., t.a.v. de heer Dennis van Aalten Postbus 69 - 6660 AB ELST of bij voorkeur per mail info@vitagro.nl.


VACATURES
GREENFORUM