Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Aanleg hybrideveld SV Koedijk van start

woensdag 23 mei 2018

Het bouwteam met v.l.n.r. Bas Reinds (Domo Sports Grass), Hans Hesselink (Almaar Sport), Paul van Berkel (Van Kessel Sport en Cultuurtechniek) en Marc Grooteman (Alkmaar Sport en FOTY 2018)
Bij SV Koedijk is deze zomer het hoofdveld aan vervanging toe. Het bouwteam van Alkmaar Sport en de club hebben besloten om bij deze renovatie voor een hybrideveld te gaan.

Alkmaar Sport beheert en exploiteert sportaccommodaties in de regio Alkmaar. Daarnaast hebben ze een ondersteunende en adviserende rol richting gemeenten en sportclubs. In het recente verleden werden naar aanleiding van deze adviezen onder andere kunstgrasvelden aangelegd bij voetbalclubs. Zo ook bij sportvereniging Koedijk.

Na de beslissing werd het bouwteam uitgebreid met Domo Sports Grass (fabrikant, leverancier en installatie van de toplaag genaamd Domo Fusion Grass) en Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. Van Kessel is verantwoordelijk voor de cultuurtechnische werkzaamheden en het aansturen van de werkzaamheden op locatie.

Bas Reinds, namens Domo betrokken bij het project, vertelt: 'De voordelen van kunstgras en het spelplezier van natuurgras komen in dit veld mooi samen. Inmiddels is er gestart met de eerste werkzaamheden. Binnen afzienbare tijd zullen voetballers van Koedijk kunnen spelen op hun nieuwe hybrideveld.'

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Marcel Geurts | 28 mei 2018 | 08:56
Hier komen jullie nog met hangende pootjes op terug.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES