Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Herinrichting sportpark Zegersloot afgerond

woensdag 14 februari 2018

De herinrichting van sportpark Zegersloot in Alphen aan de Rijn voor voetbalvereniging Alphia en ARC is afgerond. Afgelopen week zijn de drie laatste splinternieuwe kunstgrasvelden voor v.v. ARC in gebruik genomen.

In augustus vorig jaar werd al het kunstgras hoofdveld van v.v. Alphia gerealiseerd en werd eveneens een bestaand kunstgrasveld van ARC vervangen. Aannemingsbedrijf Van der Werff Infra en Tarkett Sports (hiervoor Fieldturf) hebben samen de werkzaamheden uitgevoerd. Waarbij gekozen werd voor de FieldTurf XM7 kunstgras toplaag. Dit is een nieuw type kunstgrasmat voorzien van een 7-draads monofilament met elk een dikte van 360 micrometer. In totaal maar liefst 30.000 m2 aan kunstgras!

De grootste uitdaging binnen het project was de aanleg van de laatste drie velden voor v.v. ARC. De aanleg hiervan startte pas eind november 2017. Ondanks de weersomstandigheden, logistieke problemen en het feit dat ARC gewoon gebruik moest kunnen blijven maken van de accommodatie is het totale werk binnen de gestelde termijn gerealiseerd.


door Willemijn van Iersel


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES