Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

PROJECT: Renovatie hoofdveld vv Staphorst

woensdag 6 september 2017

Totale profiel verbetering door middel van pulverfrezen van de grasmat, het aanbrengen van 300 m3 zand op het veld. De oude drainage buitenwerking gesteld en vervangen door ca 2000 m² nieuwe samengestelde drainage. Voor het beter beheersbaar houden van de speelkwaliteit en de grasgroei en het onderhoud een op afstand bedienbare beregeningsinstallatie. Daarnaast is er een voorraad bemesting aangebracht van Vivifos en Marathon meststoffen.

Als afwerking is gekozen voor gras zoden van Bos Graszoden, met een mengsel van DLF. De doelmonden zijn verbeterd en verstevigd met Lava mix. Als afwerking zijn er kooidoelen geplaatst van Erma sport met gefreesde netbevestiging. De eerst onderhoudswerkzaamheden hebben inmiddels plaatsgevonden en het veld wordt officieel geopend zaterdag 9 september voorafgaand aan de wedstrijd Staphorst - Ajax (am)

Daarnaast is er een natuurgrasveld gerenoveerd met ook profiel verbetering, dmv pulverfrezen, bezanden spitten, egaliseren, drainage en hier is gekozen voor inzaaien met een Barenbrug mengsel met de coating Yellow Jackett. Het veld is inmiddels vrijgegeven voor het bespelen door de allerkleinste jeugd.

Aanneemsom:ca € 150.000,=

Naam opdrachtgever: Gemeente Staphorst
Contactpersoon opdrachtgever: B. Boer

Naam architect: Kybys Meppel
Contactpersoon architect: P. vd Woude

Naam aannemer: Vos Ruinerwold bv
Contactpersoon aannemer: A. Timmerman
Contactgegevens aannemer:06-53458282
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES