Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Vervanging kunstgrasveld Hockeyclub Oude IJsselstreek

vrijdag 7 juli 2017

In 2011 is Hockeyclub Oude IJsselstreek opgericht bij voetbalclub SDOUC. De club is sindsdien ontzettend gegroeid. Met meer dan 200 enthousiaste leden, opgeleide trainers en de hulp van vele vrijwilligers draait de club volwaardig mee in de hockeywereld.

In 2015 is een start gemaakt met de revitalisering van sportpark De IJsselweide waar Hockeyclub Oude IJsselstreek is gevestigd. In samenwerking en met inspraak van alle verenigingen die gebruik maken van het sportveld is de revitalisering uitgevoerd. Verenigingen hebben daarbij actief en specifiek kunnen meedenken over de infrastructuur en de aanleg van nieuwe onderdelen.

Vanaf startdatum tot oplevering in 2017 is de atletiekaccommodatie vernieuwd, zijn er twee kunstgrasvelden aangelegd; voor voetbal en hockey én is de infrastructuur van het hele sportpark aangepast en verbeterd. Het nieuwe hockeyveld is in 2015 in gebruik genomen. Op 6 mei 2017 is sportpark De IJsselweide officieel geopend. Alle verenigingen die gebruik maken van het sportpark zijn in het zonnetje gezet en hebben zich kunnen presenteren aan de inwoners van Oude IJsselstreek en omgeving. Hockeyclub Oude IJsselstreek heeft Maartje Paumen, hockeyinternational en Olympisch kampioen, gevraagd om een hockey clinic te geven om hun club zo optimaal in de belangstelling te brengen

Opdrachtgever: gemeente Oude IJsselstreek, dhr. Michel Ligtenbarg
Aannemer: SWECO Nederland
Adviseur: Grasadvies, Jan Willem Boon
Aanneemsom: € 342.000
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES