Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Aanleg kunstgras voetbalvelden VV Hardinxveld

vrijdag 7 juli 2017

VV Hardinxveld heeft de wens om voldoende en kwalitatief goede trainingsfaciliteiten te krijgen op hun huidige sportcomplex. In samenwerking met de gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft de vereniging de mogelijkheid gecreëerd om hun tweede veld en trainingsveld te voorzien van kunstgras.

Kybys heeft de gemeente ondersteund bij de uitvoeringsvoorbereiding en -begeleiding bij de realisatie van beide velden.In de voorbereiding is overleg gevoerd met de vereniging over het programma van eisen, dat vervolgens is vertaald naar een RAW-bestek. Naar aanleiding van de maatschappelijke discussie over de toepassing van SBR-korrels is nog tijdens de aanbestedingsprocedure intensief overleg gevoerd met de vereniging en de gemeente.

De vereniging heeft de keuze gemaakt om de SBR-korrels niet meer toe te staan als infill. Uit de aanbestedingsprocedure is Antea Group als winnaar naar voren gekomen met een constructie van 60 mm vezel met zand/kurk infill. Tijdens de uitvoering is als alternatief een 40 mm constructie met shockpad aangeboden door de aannemer en ook als zodanig aangelegd.

Aanneemsom: € 478.000,-

Opdrachtgever: Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Contactpersoon: Matthijs van den Bosch
Contactgegevens: 14 0184

Architect: Kybys ingenieurs en adviseurs
Contactpersoon: Rick van den Helder
Contactgegevens: 0411 - 678 055

Aannemer: Antea Group
Contactpersoon: Floor Groeneveldt
Contactgegevens: 06 - 20134510REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES