Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Kunstgras uitgerold in Scherpenzeel

maandag 11 juni 2018

Wethouder Tonnis van Dijk; CSC Sport regiomanager van Noord-Oost Nederland Rutger Schuijffel en voorzitter Cees Wolswinkel van sv Valleivogels.
De gemeente Scherpenzeel is met SV Valleivogels gestart met de uitrol van een nieuwe kunstgrasmat. De voorbereiding van de uitrol van het veld bedroeg slechts een maand.

CSC Sport neemt de aanleg van het veld voor zijn rekening. Regiomanager van CSC Sport Rutger Schuijffel laat weten: 'Aan de aanleg ging bij de gemeente een politieke discussie vooraf over de noodzaak van het project. Uiteindelijk is voor een kunstgrasmat een Greenfields Slide Max Pro met SBR gekozen, omdat de buitensport door de grote belastbaarheid het gehele jaar beter kan worden beoefend.' Bedoeling is dat de jeugd ervan profiteert, omdat het afgelastingen van trainingen en wedstrijden tot het verleden gaan behoren.

Pragmatische projectgroep
Het kunstgrasproject komt tot stand door een samenwerking van ABS-support.eu, Greenengineers en de technische uitvoering van CSC Sport. Schuijffel: 'We hebben een pragmatische projectgroep samengesteld met de juiste kennis aan boord en een goede focus op het werk. Deze week hebben we de mat verlegd, ingestrooid en is de ledverlichting geplaatst. We denken over twee weken een heel eind klaar te zijn met de oplevering van het veld.'

Enkele dagen geleden is CSC Sport onder leiding van wethouder van Dijk van de Gemeente Scherpenzeel gestart met het uitrollen van het kunstgras bij S.V. de Valleivogels.


door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES