Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Kieskurk lid van BSNC

dinsdag 10 april 2018

Kieskurk uit Bergen op Zoom is toegetreden als lid van de Branchevereniging voor Sport en Cultuurtechniek (BSNC). Het bedrijf laat op de website weten dat het doel van directeur Rob Kies even ambitieus als helder is: zoveel mogelijk kunstgras voetbalvelden in Nederland voorzien van kurkgranulaat.

Volgens Kies is naast een onderzoek dat het bedrijf naar aanleiding van gesprekken van de KNVB uitvoerden over deze infill, Kieskurk de enige gecertificeerde leverancier is van kurkgranulaat in Nederland.

Zembla-uitzending
BSNC stelt op zijn website dat Kieskurk brengt sinds officieel sinds eind 2016 kurkgranulaat aan de man brengt. Kies laat weten daags na de spraakmakende Zembla-uitzending op 5 oktober 2016 met zijn bedrijf serieus aan de slag te zijn gegaan met het vermarkten van kurkgranulaat.

Twee redenen
Vorig jaar leverde Kieskurk de infill van kurkgranulaat voor vijftien voetbalvelden in Nederland en België. Kies laat weten dit jaar te rekenen op vijftig tot honderd matten. Hij noemt twee belangrijke redenen om zich aan te sluiten bij de branchevereniging. Enerzijds komt dit voort uit een commerciële insteek: tot de BSNC-leden met de aangesloten aannemers behoren veel potentiële klanten. Anderzijds stelt de Kieskurk-directeur duidelijk te willen vertellen wat het bedrijfsproduct inhoudt. 'Er gaan zoveel indianenverhalen rond, er is zoveel onwetendheid.' Even later vervolgt Kies: 'Mijn boodschap is: Koop kwaliteit. Duurkoop is goedkoop. Het type kurkgranulaat dat wij verkopen is veilig en betrouwbaar.'

Bron: BSNC

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Rob Kies | 12 april 2018 | 12:00
Voor de goede orde: Goedkoop is duurkoop!
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES