Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Hoe liggen de WK-velden in Rusland erbij?

vrijdag 6 april 2018

Luzhniki-stadion met ondergrondse verwarming, kunstmatige verlichtingssystemen en een afdekking ter bescherming van het veld tegen de winter.
Vorige week meldden wij al dat DLF-gras gebruikt wordt in de stadions voor het WK voetbal deze zomer. De productmanagers van DLF bezochten deze week een aantal stadions.

DLF-productmanagers bezochten het Luzhniki-stadion (waar zeven wedstrijden gespeeld worden, inclusief de openingswedstrijd en de finale) en het Spartak-stadion. Beide stadions zijn gelegen in Moskou. Samen met lokale fieldmanagers keken de productmanagers of de velden eruitzien zoals verwacht, zo'n twee√ęnhalve maand voor het toernooi.

Uitstekend werk
Ondanks een lange winter en een late lente zien de twee velden er begin april goed uit, aldus DLF. De velden zijn afgedekt met een witte hoes om de grassen te beschermen tegen de kou. Het ondergrondse verwarmingssysteem (15-20 graden) helpt de velden ook om de winterperiode in goede vorm door te komen. De teams van fieldmanagers in beide stadions leveren volgens DLF 'uitstekend werk'. De velden liggen dan ook goed op schema voor komende zomer.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES