Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

FC Breukelen laat hoofdveld ombouwen tot kunstgras met TPE

vrijdag 6 april 2018

Onlangs is bij FC Breukelen een nieuw kunstgrasveld opgeleverd, waarbij het hoofdveld is omgebouwd. Nadat verschillende voetbalsystemen waren bespeeld en beoordeeld, viel de keuze uiteindelijk op Edel Grass Diamond Blade met een shockpad en TPE infill.

Antea Group Sport, dat al jarenlang een relatie met dit sportpark en de club onderhoudt, deed in concurrentie een prijsaanbieding. 'Op basis van vertrouwen, kwaliteit, prijs en ook de expertise bij de aanleg van een voetbalveld in een venig gebied met een zeer zwakke ondergrond, heeft FC Breukelen haar keuze bepaald,' aldus Jaap Schuurman van Antea. FC Breukelen, een sterk groeiende voetbalvereniging, koos uiteindelijk voor de kunstgrasmat van de firma Edel Grass uit Genemuiden. Bij de renovatie is het veld voorzien van ledverlichting.

Bekerfinale
In december 2017 startte Antea met de uitvoering van de werkzaamheden. Ondanks de slechte weersomstandigheden (vorst en regen) lukte het om het veld in februari 2018 op te leveren, waarbij het veld direct bij oplevering is gekeurd door Kiwa Isa sport. Bij de eindkeuring voldeed het veld volledig aan de Fifa Quality norm. Aansluitend heeft de Knvb het veld inclusief inrichting en verlichting gekeurd conform de Knvb-normen. Vervolgens werd het veld vrijgegeven om de bekerfinale van de amateurverenigingen eerste klasse op dit voetbalveld te laten spelen.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES