Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Cursus over duurzaam onderhoud sportvelden

woensdag 10 januari 2018

Welk onderhoud is nodig om velden zonder chemische middelen in goede conditie te houden? Hoe kan je sportvelden weerbaarder maken tegen droogte hitte en extreme buiten als gevolg van klimaatverandering? En gaat dat wel samen met een steeds intensiever gebruik?

Vijf intensieve cursusdagen op locatie geven antwoord op deze en andere actuele vragen. Duurzame, mooie en robuuste velden vereisen een proactieve aanpak, gericht op preventie. Monitoren is daarbij essentieel. Daarom is er naast de gangbare en nieuwe onderhoudsmethoden veel aandacht voor het leren 'lezen van grasmat en toplaag'.

Doelgroep van de cursus is de uitvoerend en toezichthoudende medewerker op het niveau van Terreinmeester - de cursus is niet gericht op machinevaardigheid. Deelnemers aan de cursus behalen het Certificaat 'Onderhoud Grassportvelden', of ontvangen een Verklaring van Deelname.

De cursus Duurzaam Onderhoud Sportgrasvelden van Praktijk Centrum Sport & Golf start 13 februari en vindt plaats in Meppel. Meer informatie is te verkrijgen via deze site, info@pcsportengolf.nl of 06-53891786.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES