Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

VTN verlengt contract met Kiwa ISA Sport

woensdag 6 maart 2013

De Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland (VTN) heeft het keurcontract met Kiwa Isa Sport met drie jaar verlengd (tot eind 2015). In het contract is overeengekomen dat Kiwa Isa Sport iedere tennisbaan keurt welke is aangelegd door één van haar leden. Om een zo optimaal mogelijke kwaliteit te verkrijgen van alle nieuwe en gerenoveerde tennisbanen, is de keuringsprocedure in een protocol nauwkeurig vastgelegd.

De VTN is een vereniging waarin verschillende Nederlandse aannemers zich hebben verenigd met als doel "het behartigen van de algemene belangen van de leden inzake de aanleg en instandhouding van tennisbanen". De leden zijn: Arcadis Nederland, BTL Realisatie, CSC Ceelen Sport Constructies, Fieldturf Benelux, Grontmij, Heijmans Wegen, Huisman Sportveldinnovatie, Oranjewoud Realisatie, Rekré Sport, Rooden Landscape Solutions, Tennisbouw Nederland, Ton De Rooij Tennis, Uithol Tennisbanen en Sportvloeren en Wijnbergen Sportbouw.

Foto: Erik Wijnbergen (voorzitter van de VTN) en Ties Joosten (directeur Kiwa Isa Sport) tekenen het contract in het bijzijn van de overige bestuursleden van de VTN (Peter van Hoof, Harry Pluim en Lourens Barmentloo) en de verantwoordelijke projectleider van Kiwa Isa Sport (Hans de Vries)

Jaarlijks realiseren de VTN-leden circa 400 tennisbanen in Nederland.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM