Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Volledige overname Kybys afgerond

woensdag 11 juli 2018

Kybys is vanaf vandaag geheel in handen van de directeuren Bart van Pagée en Seth van der Wielen. Oprichter Bart van de Wouw heeft zijn laatste aandelen aan hen overgedragen.

Van de Wouw was in 1982 oprichter van 'De Meent Bos- en Cultuurbouw'. Het bedrijf werd bekend door haar praktische aanpak en specialistische kennis op het gebied van ontgrondingen, begraafplaatsen en sportvelden. In 2013 droeg Van de Wouw al een deel van het bedrijf over aan Bart van Pagée en Seth van der Wielen, het moment waarop het bedrijf van naam veranderde in 'Kybys ingenieurs en adviseurs'. Van der Wouw draagt nu zijn laatste aandelen over aan de directeuren.

Verder op de ingeslagen weg
Van Pagée, Van der Wielen en Van de Wouw noemen de overname van de laatste aandelen een logische stap. 'We gaan verder op de ingeslagen weg en blijven gedreven werken aan de inrichting en het beheer van de buitenruimte in Nederland en Vlaanderen', aldus Van Pagée. Van der Wielen: 'En daarbij gaat het dus niet alleen om sport. We zijn ook actief voor het stedelijk gebied, natuur, water en begraafplaatsen.'

Kybys adviseert overheden en bedrijven al ruim dertig jaar over de inrichting en het beheer van de buitenruimte. Het adviesbureau heeft ruim 25 medewerkers en heeft vestigingen in Boxtel, Heemstede en Zeist (KNVB Campus).

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM