Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Drie kunstgras voetbalvelden vervangen in gemeente Súdwest-Fryslân

dinsdag 26 juni 2018

Antea Group Sport vervangt in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân een drietal kunstgras voetbalvelden. Het gaat om het hoofdveld van ONS en het hoofdveld en bijveld van SWZ uit Sneek. De bestaande kunstgrasvelden waren tien jaar oud en aan vervanging toe.

Op alle drie velden wordt het Edel Soccer Diamond kunstgras systeem geïnstalleerd. Aaldert Hooijer van Antea Group Sport licht toe: 'Dit systeem wordt ingevuld met de milieuvriendelijke en hoogwaardige Bionic Fiber infill en voldoet aan de hoge Quality Pro eisen. Bionic Fibre is in de basis een hoogwaardige EPDM-kunststof, die voldoet aan de hoge Europese veiligheidsnorm (Reach) ten aanzien van gezondheid. Deze norm wordt al meer dan 25 jaar toegepast in buitensport toplagen.'

Belijning in verschillende kleuren
Het bijveld van SWZ wordt naast standaard belijning ook voorzien van jeugdbelijning in verschillende kleuren volgens het nieuwe KNVB concept. De projectvoorbereiding en begeleiding wordt verzorgd door Kybys-ING uit Meppel.

Antea Group Sport werkt daarnaast samen met Edel Grass uit Genemuiden die de toplaag levert en met J&E Sports, die de installatie verzorgt. Deze beide laatste bedrijven maken deel uit van het Antea Group concern. Er wordt hard gewerkt zodat de velden ruim voor het nieuwe seizoen weer bespeelbaar zijn.

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM