Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Kybys betrokken bij organisatie Champions Trophy in Breda

woensdag 27 juni 2018

Foto: W&H Sports
Momenteel vindt in Breda op het complex van BH & BC Breda de Hockey Champions Trophy plaats. De organisatie vindt plaats in samenwerking met ingenieursbedrijf Kybys.

Bart van Pagée van Kybys is door de gemeente Breda ingehuurd als projectleider van het deelproject 'evenementenlocatie en mobiliteit'. Hij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie en opbouw van de tijdelijke voorzieningen op de bestaande complexen van BH &BC en Sprint zodat deze voldoen aan de eisen van de KNHB / FIH. 'Denk hierbij aan stadionverlichting, tribunes, internetvoorziening, afzettingen, tijdelijke verharding, etcetera, maar ook het organiseren van tijdelijke parkeervoorzieningen en bijbehorende pendeldienst is onderdeel van dit project,' aldus Kybys.

Jury dug out
Op het complex van BH & BC is de laatste weken hard gewerkt om alles klaar te krijgen voor de openingswedstrijd van afgelopen zaterdag tussen India en Pakistan. Vorige week heeft W&H Sports in opdracht van de KNHB en gemeente Breda hockeydoelen en een jury dug out geleverd op het sportcomplex. Zes landen, waaronder Nederland, strijden momenteel om de Champions Trophy-titel, die dit jaar van 23 juni tot 1 juli wordt gehouden op het complex van hockeyvereniging BH&BC en atletiekvereniging Sprint te Breda.

Bijzonder
De Champions Trophy wordt voor het laatst gehouden en is om die reden extra bijzonder, aldus Kybys. De deelnemende landen zijn regerend wereldkampioen Australië, olympisch kampioen Argentinië, België, India, Pakistan en natuurlijk Nederland, de Europees Kampioen van 2017. Naast dit toernooi vindt gelijktijdig het Rabobank 4-Nations Trophy voor dames plaats (China, Japan, Splanje en Nederland. Het evenemententerrein biedt ruimte voor bijna 8.500 bezoekers per dag.

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM