Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

FC Utrecht intensiveert samenwerking met J. de Ridder

dinsdag 29 mei 2018

FC Utrecht en De Ridder intensiveren de bestaande samenwerking. De Utrechtse Eredivisionist en het familiebedrijf uit Soesterberg hebben daartoe een éénjarig contract ondertekend, met de wederzijdse intentie de co-operatie te kunnen voortzetten tot medio 2024. De Ridder is gespecialiseerd in aanleg, beheer en renovatie van onder meer voetbalvelden en speelde eerder dit jaar een voorname rol toen in Stadion Galgenwaard tijdens het seizoen het hoofdveld werd vervangen.

Samenwerking
FC Utrecht en De Ridder kennen al een jarenlange samenwerking. Met als resultaat dat de velden van FC Utrecht, zowel het hoofdveld in Stadion Galgenwaard als de grasmatten op Sportcomplex Zoudenbalch het altijd meer dan goed doet in de VVCS-veldencompetitie. "De samenwerking die we nu aangaan leidt ertoe dat we nog meer controle krijgen over de kwaliteit van onze velden", zegt operationeel directeur Paulo Steverink van FC Utrecht. "Het team van groundsmen blijft intact, maar mét de ervaring, deskundigheid en machines van de Ridder." De Ridder is een familiebedrijf uit Soesterberg, de firma is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler op de nationale markt met zo'n zeventig werknemers. "Die specifieke ervaring kunnen we nu al deels gebruiken, maar die expertise gebruiken we graag nóg meer", aldus Steverink. Directeur Frank de Ridder van De Ridder: "Wij zijn erg verheugd met de intensivering van onze samenwerking."

In de top 3 eindigen
FC Utrecht en De Ridder hebben zich gezamenlijk het doel gesteld dat het veld van Stadion Galgenwaard in de top 3 van de door de VVCS georganiseerde veldencompetitie moet komen én blijven. "Dit seizoen eindigden we, vanwege de enorme schade die het veld leed rondom de uiteindelijk afgelaste sneeuwwedstrijd tegen Feyenoord, op positie 8. We gaan voor een plek in de top 3, al weten we dat het niet eenvoudig is dat doel te bereiken", stelt Steverink. "Ons budget is namelijk een stuk beperkter dan dat van de nodige concurrenten. Maar FC Utrecht en De Ridder hebben een naam hoog te houden, en dus gaan we er volledig voor."

door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM